VEGYSZERMENTES ZÖLD LEVELEK RENDELÉSE

Szállítás
A házszállításról a GLS futárszolgálat gondoskodik, minden héten csütörtökön várható a futár 8-17h-ig. Kérlek így add meg a szállítási címedet, igazodva, hogy hol tartózkodsz éppen azon a napon. A szállítási címet akár minden héten tudjuk változtatni, ha szeretnéd, pl.: a munkahelyedre vagy nyaralóba stb., mindent meg tudunk oldani, de akkor legkésőbb keddi napig jelezd felém a változást.

Fizetési feltételek
Kizárólag előre utalással tudsz fizetni, na de nem a bizalmatlanság miatt, egyszerű technikai oka van ( magánszemélyként -őstermelők vagyunk- nem vesz át a GLS futár kézpénzt). Utalásnál, kérlek írd be a közleménybe a telefonszámodat és a neved, amin a zöldet megrendelted. Ez azért kell, mert előfordulhat, hogy valaki más számlájáról utalsz, akkor nem fogom tudni kihez tartozik az utalás. Az utalási határidő hétfő dél, így tudjuk azon a héten biztosítani számodra a zöld csomagot. Tehát akkor tudod megkapni a csomagodat csütörtökön, ha előtte 4 nappal leadtad a rendelésedet, és el is utaltad az összeget. Egyszerre több heti csomagot is ki tudsz fizetni előre, így nincs vele gond hetente, csak várnod kell a futárt. Mielőtt lejár az előfizetésed, írok, vagy hívlak, hogy segítsek neked észben tartani a határidőt, ha szükséges tudok tippeket adni receptekhez is.
 

Üzeneted során feltétlenül add meg kérlek a neved, szállítási címedet, és a telefonszámodat, mert kapcsolatba fogok veled lépni. Elküldöm számodra az utaláshoz szükséges adatokat, és elmondhatsz kívánságokat is.   wink  Pl.: ha egy növényt nem, vagy éppen nagyon szeretsz, na ezt is figyelembe fogom venni   heart

Keress bizalommal! A Zöld legyen Veled!

Ölelés, Mariann

Orosz Mariann mariannorosz76@gmail.com 06 70 384 3883

Orosz Mariann – ZöldVital

mariannorosz76@gmail.com

06 70 384 3883

Heti csomag ára, csak 5000 Ft., a szállítási díjjal együtt.

RENDELÉS