Rendelés


 

zöld turmix smoothie alapanyagok, vegyszermentes bio növények

Heti csomag ára, 6500Ft; a havi csomag ( 4heti adag) ára pedig 26000 forint helyett csak 24000Ft, a szállítási díjjal együtt. WoWcool  Nincs más rejtett költség, későbbi dupla ár, stb. ez tényleg csak ennyi.

RENDELÉS

Szállítás
A házhozszállításról a GLS futárszolgálat gondoskodik, minden héten szerdán várható a futár 8-17 óráig. Kérlek így add meg a szállítási címedet, igazodva, hogy hol tartózkodsz éppen azon a napon. A szállítási címet akár minden héten tudjuk változtatni, ha szeretnéd, pl.: a munkahelyedre vagy nyaralóba stb., mindent meg tudunk oldani, de akkor legkésőbb hétfői napig jelezd felém a változást.

Fizetési feltételek
Kizárólag előre utalással tudsz fizetni, na de nem a bizalmatlanság miatt, egyszerű technikai oka van ( magánszemélyként -őstermelők vagyunk- nem vesz át a GLS futár kézpénzt). Utalásnál, kérlek írd be a közleménybe a telefonszámodat és a neved, amin a zöldet megrendelted. Ez azért kell, mert előfordulhat, hogy valaki más számlájáról utalsz, akkor nem fogom tudni kihez tartozik az utalás.

Az utalási határidő péntek, így tudjuk a következő héten biztosítani számodra a zöld csomagot.
Tehát akkor kapod meg a csomagodat, ha előző héten péntekig leadtad a rendelésedet, és el is utaltad az összeget.
Egyszerre több heti csomagot is ki tudsz fizetni előre, így nincs vele gond hetente, csak várnod kell a futárt. Mielőtt lejár az előfizetésed, írok, vagy hívlak, hogy segítsek neked észben tartani a határidőt, ha szükséges tudok tippeket adni receptekhez is.

Ha fiatalos akarsz maradni és picit is törődsz az egészségeddel, akkor nem hagyod ki a napi ZÖLD bevitelt. Ráadásul olyan szuper turmixokat lehet készíteni, más-más ízekben, hogy nem lehet megunni. Van egy szuper Facebook csoportom is, ha van kedved itt tudsz csatlakozni, vagy bővebben megismerni wink , ahol nem csak engem, hanem a kertészetünk életébe is betekintést nyerhetsz.

RENDELÉSEDET leadhatod Messenger üzenet formájában itt, vagy a zoldturmixrendeles@gmail.com emailre várom, vagy beszéljünk telefonon, sms-ben: 06 70 384 3883 vagy 

RENDELÉS

Üzeneted során feltétlenül add meg kérlek a neved, szállítási címedet, és a telefonszámodat, mert kapcsolatba fogok veled lépni és elküldöm számodra az utaláshoz szükséges adatokat. wink  heart

Keress bizalommal! A Zöld legyen Veled!

Ölelés, Mariann

Orosz Mariann zoldturmixrendeles@gmail.com 06 70 384 3883

Orosz Mariann – ZöldVital

zoldturmixrendeles@gmail.com

06 70 384 3883