Rendelés

RENDELÉS

Heti csomag ára, 6.500 Ft., míg a havi csomag ( 4 hétre), 26.000 Ft helyett csak 24.000 Ft,a szállítási díjjal együtt.


Szállítás
A házhozszállításról a GLS futárszolgálat gondoskodik, minden héten szerdán várható a futár 8-17 óráig. Kérlek így add meg a szállítási címedet, igazodva, hogy hol tartózkodsz éppen azon a napon. A szállítási címet akár minden héten tudjuk változtatni, ha szeretnéd, pl.: a munkahelyedre vagy nyaralóba stb., mindent meg tudunk oldani, de akkor legkésőbb hétfő 8 óráig jelezd felénk a változást.
Csomagazonosítódat a futárszolgálattól e-mailben megkapod, a szállítással kapcsolatos további változtatásokat velük tudod intézni (06 29 886 670).

Fizetési feltételek
Kizárólag előre utalással tudsz fizetni, na de nem a bizalmatlanság miatt, egyszerű technikai oka van ( magánszemélyként -őstermelők vagyunk- nem vesz át a GLS futár kézpénzt). Utalásnál, kérlek írd be a közleménybe a telefonszámodat és a neved, amin a zöldet megrendelted. Ez azért kell, mert előfordulhat, hogy valaki más számlájáról utalsz, akkor nem fogom tudni kihez tartozik az utalás.

Az utalási határidő péntek, így tudjuk a következő héten biztosítani számodra a zöld csomagot.
Tehát akkor kapod meg a csomagodat, ha előző héten péntekig leadtad a rendelésedet, és el is utaltad az összeget.
Egyszerre több heti csomagot is ki tudsz fizetni előre, így nincs vele gond hetente, csak várnod kell a futárt. Mielőtt lejár az előfizetésed, írunk, hogy segítsünk neked észben tartani a határidőt.

Ha fiatalos akarsz maradni és picit is törődsz az egészségeddel, akkor nem hagyod ki a napi ZÖLD bevitelt. Ráadásul olyan szuper turmixokat lehet készíteni, más-más ízekben, hogy nem lehet megunni. Van egy szuper Facebook csoportunk is, ha van kedved itt tudsz csatlakozni,
és bővebben megismerni minket, betekintést nyerhetsz a kertészetünk életébe.