RÓLUNK

Mi vagyunk a ZöldVital, ismerj meg minket és céljainkat!

Őstermelői családi gazdaság vagyunk, amiben valóban a család tagjai tevékenykednek.
Kertészetünkben speciális zöld leveles növényeket termesztünk, amiből szuper turmixokat (smoothie-kat) lehet készíteni, de mellette felhasználhatod salátának, köretnek, de igazából rajtad áll az elkészítési mód…
Fő célunk, hogy minél több embernek segítsünk egészségesnek maradni, valamint népszerűsíteni a zöld levelek fontosságát, hisz rengeteg tanulmány leírja, a zöldek jótékony hatásait. Mi erre köteleztük el az életünket.
Számtalan esettanulmányban fellelhető, hogy a zöld levelek rendszeres napi fogyasztásával, rengeteg betegség megelőzhető, illetve kezelhető.
Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk fogyasztóinktól, hogy nem csak fizikai javulást értek el a zöldek fogyasztásával, hanem ez a javulás a laboreredményeikben is kimutatható volt.
Ezek a visszajelzések adnak nekünk erőt a  küldetésünk folytatásában, hogy erőfeszítéseink nem hiábavalók, megéri a nehéz fizikai munka az év 365 napján.

A zöld leveles növények termesztése igen sok törődést és odafigyelést  igényel, de mi minden erőnkkel azon vagyunk és leszünk, hogy elégedett legyél a szolgáltatásunkkal, és  a  te életedben is segítséget nyújtsunk.

A Zöld legyen Veled!💚
– A ZöldVital csapata

logo szivoszal nincshatter

Virág

Ügyfélkapcsolati Manager

Én vagyok az, aki felveszi a telefont, ha hívsz minket, azaz én segítek neked a kérdéseid megválaszolásában. Akkor is tudsz keresni, ha a rendeléseddel kapcsolatban szeretnél változtatást eszközölni, pl utazás miatt tolnál egy hetet a kiszállításban, vagy címet szeretnél módosítani.. Én írok neked emlékeztetőt is, ha lejár az előfizetésed, ezzel segítve téged, hogy le ne maradj a következő havi adagodról. Én vagyok az, aki szívesen veszi a tapasztalataidat, hisz örömünkre szolgál, ha megosztod velünk azokat a jótékony hatásokat, amiket érzel a zöld fogyasztása következtében.

Nóra

Pénzügyi vezető és Minőségellenőr
Én vagyok felelős a pénzügyekért, ez azt is jelenti, hogy én készítem és küldöm el a számládat, ezért hozzám fordulhatsz ha ilyen jellegű problémád van. 
Én intézem a kiszállítás ránk eső részét is, tehát a GLS is hozzám tartozik. Ha szállítási címet szeretnél módosítani ( persze a határidőn belül), akkor én tudok neked segíteni
Valamint a minőség ellenőr is én vagyok, így ha elégedett vagy elégedetlen vagy, fordulj hozzám nyugodtan💚, e-mail címem: zoldturmixrendeles@gmail.com

Patrik

IT Manager
Az én felügyeletem alatt fut a weboldal,
így minden technikai probléma ami ezzel kapcsolatos, hozzám tartozik.
Bármilyen észrevételt szívesen fogadok, írj bátran, én rövid időn belül válaszolni fogok.
Ha elakadtál a rendeléssel, keress bátran, segítek💚
Ha szeretnél tapasztalatot megosztani,
hogy hozzánk csatlakozva ösztönözz másokat a zöld fogyasztására, abban is szívesen segítek💚

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

5/5
Imádlak titeket, a legfinomabb zöldek
F. Jánosné
5/5
Mindig turmixszal indítom a napom
T. Ádám
5/5
Köszönöm, hogy segítettek egészségesebben élnem
K. Zoltán