Zöldturmix nélkül nem megy!

Szerző: orosz Közzétéve:

Nem ám! Az egészséges étkezés (sokakat már ettől kiver a víz:) ), egyik meghatározó alapköve a zöld levek fogyasztása, ami a legegyszerűbben a turmixok segítségével oldható meg. Sokan tartanak ezektől a bizarrul egészségesnek tűnő italoktól, pedig néhány trükkel gyorsan kedvencekké válnak. Egy kis (jó néha nem kis..inkább sok) gyümölccsel, igazi finomsággá alakul. Ha valaki nagyon, de nagyon édesszájú, akkor lehet bele tenni egy kis repcemézet (ez az egy méz lúgos), vagy fahéjat, citromot stb.

Az ízek variálása, csak az egyén képzeletén múlik. Eleinte én semmit nem változtattam, beálltam az egy alma, egy banán, marék zöld és 3 dl vízre, aztán amikor pár hónap után kezdtem unni, akkor jött a változás kora, és tettem pirosbogyókat, gojit, chiát, majd dinnyét, és meg sem álltam, amíg a szinte létező összes variációt ki nem próbáltam…illetve azt hittem, hogy kipróbáltam. Nem csak a gyümis verziókat, részesítettem előnyben, hanem a zöldségeseket is, amik inkább sósak.

Aztán amikor jól kiélem magam az új ízekkel, mindjárt jobban esik az eredeti receptem, és teljesen jól elvagyok vele megint, egy jó ideig. Bár én kretén vagyok e téren, mert a zöld levelek préselt levét is megiszom natúr (jó pár éve még meg sem szagoltam volna, hisz én sem voltam mindig zöldpárti, azt sem tudtam, hogy léteznek, azt meg pláne nem, hogy milyen jó hatással bírnak) mert tudom, hogy egészségesebb leszek tőle, és megelőzök vele betegségeket. Nem mondom, hogy finom, mert ez a natúr préselt mélyzöld lé nem az, de nem is az íze miatt iszom, hanem hogy „fiatal maradjak” (nálam a fiatalság az erőt, az egészséget jelképezi, a gondtalan életet). Szóval amikor extra erő kell, vagy méregtelenítek, akkor nem turmixot iszom, hanem préselem a leveleket.

Szeretnélek inspirálni arra, hogy fogyassz zöldturmixot, légy egészséges, és Mond el a barátaidnak, ismerőseidnek, családtagjaidnak, hogy tegyék ők is ezt, mert az igazi szeretet az, ha törődsz másokkal, és vigyázol rájuk.

Vigyázol úgy, hogy egészségesek legyenek, hisz nem nagyon tudok nagyobb kincset az egészségnél (kivéve a család) és ezt csak azt tudja aki beteg!

A Zöld legyen Veled!🍃🍃🍃

Ölellek🥰🥰😘😘
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük