Z ö l d V i t a l

Szerző: orosz Közzétéve:

Sziasztok!
Mi vagyunk a ZöldVital, és hogy mi rejlik a név alatt? igazából őstermelői családi gazdaság vagyunk, a férjemmel, és a gyerekeinkkel (gyerekeink alatt értem a nagylányaink párjait is:))!
Főként a gyerekek: Nóri; Virág; Peti és Milán viszik már az egész folyamatot, a növények elültetésétől kezdve a csomagolásig, és kiküldésig.
A kertészetünkben pedig, vegyszermentesen termesztünk zöld leveles növényeket, melyek heti adagra (600gr) csomagolva küldünk házhoz, az egész ország területén, GLS futárszolgálattal, heti egy alkalommal.
A vegyszermentesen termesztett zöld leveles növényeink a teljesség igénye nélkül: Fodros kel, Nero kel, Rukkola, Mángold Jessica, Feurio, Lucullus, salátafélék (Római; Tölgy; Madár), Spenót,-Újzélandi;- Malabár, Kínai kel, Bordás kel. Természetesen ezek a növények szezonálisan valamelyest változnak. Nincs mindig minden egyszerre, de igyekszünk változatossá tenni a csomagokat, így általában 6-9 féle növénnyel találkozhatsz a csomagodban minden héten.
A célunk pedig, hogy nagyobb népszerűséget kreáljunk a zöld leveles növényeknek, és az egészséges táplálkozasnak. Hisszük, hogy nagyon sok betegség megelőzhető a megfelelő táplálék bevitelével, illetve szeretnénk a fiataloknak egy új kultúrát teremteni, szemben a gyorséttermi kultusszal.
Rendelés: minden hét péntekig van mód a rendelés leadására, valamint az utalási határidő is ezzel megegyező, a következő heti zölded így lesz bebiztosítva, hogy meg fog érkezni hozzád kedd, szerda vagy csütörtöki napokon. Akinek nem ér be az utalása hétfő délig, annak a csomagja áttolódik a következő hétre, ezért erre kérlek figyeljetek oda.
Szeretném kérni tőletek, hogy a következő heti zöld árát, előző hét péntekig utaljátok el legyetek kedvesek ( a havi előfizetők is tartsák szem előtt, hogy amikor lejár az előfizetésük, még azon a héten, péntekig utalják el, a következő díjat), elmondom miért: nekünk előre látnunk kell, hogy mennyi zöldet szedjünk le, tehát csupa matek 🙂 🙂 az ok ennyire egyszerű:)
-a heti csomag ára 5500 Ft, mely tartalmazza a házhoz szállítást, a havi előfizetés (4 hét) 22.000 Ft helyett, csak 21.000 Ft, inkább ezt ajánlom, mivel a zöldek korlátozott mennyiségben elérhetőek, így mindig az kap biztosan zöldet, akinek van előfizetése.
-amint jelezted felém a szándékodat a rendelésre, és elküldted a kiszállítás adatait ( név, cím, telefonszám, e-mail cím), én ezután elküldöm neked az utaláshoz szükséges adatokat (közleménybe kérlek írd be a neved, ha nem azonos a rendelési névvel).
-amint beérkezett az utalásod, bekerülsz a végleges rendelési listába.
Itt elértek minket bármikor, le tudjátok adni a rendeléseiteket, igyekszünk majd mindenkinek rövid időn belül válaszolni.
A Zöld Legyen Veled!
Ölelés
A ZöldVital csapata!

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük