Menü

VITALITÁS ZÖLD CSOMAG EXTRA

Ár:
66.900 Ft
49.800 Ft
Kedvezmény: 26%
Szállítási díj: INGYENES

Tápanyagdús, vegyszermentes, különleges zöldlevelek. Minden héten frissen leszedve, és ingyenesen kiszállítva, egy teljes hónapig. Nincs többé biopiacra rohangálás, vegyszerek és a minőség miatti aggodalom. Az egészséged házhoz megy!

Aktuális csomag tartalma: bordáskel, zöldfodros, mángold, bimbóskel, madársaláta, sárgarépalevél, rukkola, céklalevél, nérólevél, zellerlevél, sóska, petrezselyemlevél, kínai kel, vörös kel

LEÍRÁS

Talán már hallottál az élő, zölditalok csodás hatásairól. Az elmúlt évek alatt könyvek tucatjait töltötték meg a hihetetlen gyógyulások csodatörténeteivel. Azt tudjuk, hogy fontos a sok zöldség és gyümölcsfogyasztás, de itt jutott tévútra az egészség. Van egy harmadik kategória, ami mindennél fontosabb... a zöld levelek.

Nem a növény gyökere vagy gyümölcse számít, hanem a levele. A növények levele tartalmazza a leges legtöbb tápanyagot. Sokkal többet, mint a többi része, és mindent tartalmaz, amire csak a szükséged lehet. Ezen a bolygón nincs táplálóbb élelem, mint a zöld levelek.

Saját erőből, a nulláról létrehoztunk egy egyedülálló kertészetet Magyarországon, ahol vegyszerek nélkül olyan egészséges növények nevelkednek, amit az országban máshol nem nagyon tudsz beszerezni. Ha valóban akarod a zöldturmixok csodáit, akkor a tökéletes alapanyag nálunk van!

 

 

CSOMAG TARTALMA

CSOMAGOLÁS/BELTARTALOM

A zöld növényeket napi csomagokban kiporciózva küldjük. Egy csomag az aktuális szezonnak megfelelő, friss, zöld leveleket (kb.100 - 120g) tartalmaz vegyesen.

Ez az akciós kiszerelés 7 darab csomagot tartalmaz, és egy teljes hónapig, hetente egyszer szállítjuk. Összesen, egy hónap alatt 4x szállítunk és 28 db. zöldcsomagot kapsz. Amit naponta kell fogyasztani (napi 1). A zöldek tápanyagdús tartalma miatt egy napi adag két felnőtt embernek is elég.

Az általunk termelt zöld alapanyagok: atsuko, céklalevél, feketeretek-levél, green in snow, jégsaláta levél, kapor, karalábélevél, kínai kel, lestyán, leveles kel, madársaláta, malaár spenót, mángold, matador spenót, menta, metélőpetrezselyem, metélőzeller, mizuna, néró leveles kel, petrezselyemlevél, római saláta, rukkola, sárgalépalevél, sóska, szárzeller, tarlórépa, tasol, újzélandi spenót, vörös fodros kel, wasabino, westlander. A napi tálcákon váltakozó fajtájú növényeket kapsz.
 

SZÁLLÍTÁS

Országos házhozszállítás ingyenesen, minden héten egyszer, egy hónapon keresztül!
 

HASZNOS TIPPEK

- ha nem tudod meginni, lefagyaszthatod, és később nem felengedve, hanem fagyottan bele teheted ugyan úgy a turmixba
- egy turmixolás során érdemes 2-3 g sót belerakni. Érdemes kísérletezni a gyümölcsökkel is
- ha meg akarsz győződni az egész valóságtartalmáról és garantált vegyszermentességéről, akkor el is látogathatsz a gyógynövénykertünkbe.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, ÉLETMÓD TANÁCSADÁS

Tompa Éva
06 (70) 385 8338

VÉLEMÉNYEK

| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 10.
10 éve tapasztalom magamon a zöldlevelek jótékony hatását. A zöldlevelekben található klorofil semlegesíti a civilizációs életünk káros hatásait, energetizál, megújítja a sejtjeinket, gyulladáscsökkentő, regeneráló hatású. Nagyon fontos, hogy ezek a táplálékok ne tartalmazzanak vegyszereket, növényvédő szereket, vegyi anyagokat. Ezért választottam a ZöldVitalt, mert a saját szememmel láttam, ahogy tiszta, szeretetteli és természetes környezetben nőnek, fejlődnek, és tudom, hogy nekem erre van szükségem! Nekem a ZöldVital a zöldlevél szállítóm!
Lénárt Gitta – nyersétel szakértő

Vásárlói visszajelzésekMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés