Vegyszermentes és tápanyagdús növények termesztése otthon

Szerző: orosz Közzétéve:

Kedves barátom!🥰
Szeretnék neked valami hasznos tudást adni, ha esetleg magadnak szeretnél vegyszermentes és tápanyagdús növényt termeszteni:Fontos tudnod, hogy az Élet a talajban kezdődik.

Ha talajban nincs élet, akkor a benne élő növény sem fog eléggé élni, és azt elfogyasztva az ember is az élettelenség, a halál felé megy. Nyilván, ha a megfelelő talajban termesztett vegyszermentes növények helyett, hipermarketekből próbáljuk élettel feltölteni magunkat, akkor ugyanez a helyzet.

Ha gondoskodunk a talaj „életéről”, akkor a növény életerős lesz, és ezt az élettől túlcsorduló növényt elfogyasztva megértjük, hogy miért kapta sok-sok növény a „gyógy” elnevezést. Nos, jelenleg is kaphatók zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények, de mennyire élnek? Mi van bennük? Mi nincs bennük? Milyen talajban nevelték őket? Hogyan gondozták őket?

Most pár konkrét dolog a termesztésről

Talaj előkészítés: szerves trágya, gilisztahumusz, és alginit megfelelő kombinációjának köszönhetően, a növényeknek szükséges valamennyi ásvánnyal és tápanyaggal dúsítjuk a termőtalajt.

Talajfertőtlenítés: a talajtáplálását követően forró gőz és természetes gombaspóra-készítményekkel eltávolítjuk a termőtalajban megbújó kártevőket, lárvákat.

Talajoltás, növényültetés: kiváló minőségű baktériumtrágya használatával megteremtjük a termőtalaj baktérium-kultúráját. Ez azt jelenti, hogy olyan jótékony baktériumokkal töltjük fel a talajt, amelyek arról gondoskodnak, hogy a talajban található tápanyagokat fogyaszthatóvá teszik a növények számára. Fahamu használatával serkentjük a gyökérképződést.

Talaj és növénygondozás: a növény fejlődése közben természetes, szerves gyógynövénykivonatokkal, algakivonatokkal permetezzük a gyógynövényeket a különböző vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlása érdekében.

Jó munkát🤠 , élvezd a gyümölcsét, örülök, ha segíthettem neked🙋‍♀️De! Ha nincs kedved vele bajlódni, itt vagyunk mi, és tőlünk megrendelheted a heti zöldturmix alapanyagaidat, írj rám, és megbeszéljük a részleteket.

A Mi csomagjainkban található gyógynövények olyan forradalmi technológia szerint „nevelkedtek”, amelyek mérföldekkel túlmutatnak a növénytermesztéssel kapcsolatos minősítőrendszerek követelményein!

A Zöld legyen Veled!

Ölelés 🥰
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük