Újragondolt eperkrémleves

Szerző: orosz Közzétéve:

Sziasztok!🥰🍓❤️
Nagyon vártam, hogy ismét legyen egy kis időm és kreálhassak valamit. De mit? Ízek pipa, tálalás pipa (egyelőre). Akkor eszembe jutott van még két gyümölcs amit még soha nem raktam a turmixomba. Dobpergés….. ez a két gyümölcs nem más, mint a barack és az eper.
Az eperre esett a választásom, viszont még mindig nem voltam közelebb az én kis célom eléréséhez. Aztán, ahogy elkezdtem szépen előkészülni kitisztult a kép.. tudtam, hogy amit most csinálni fogok nem lesz más, mint egy “újragondolt” eperkrémleves!
Megtartottam az almás alapreceptet és ehhez raktam 5 nagyobb földi epret és egy kisebb marék áfonyát, a zöldek közül maradtam a mángoldnál ( sötét ), illetve került bele egy kevés menta is és természetesen a tisztított víz.
Talán a színe különbözhet az általunk ismert eperkrémleves színétől, viszont ez ne tévesszen meg senkit, mert az íze isteni volt (már csak egy jó vanília fagyi hiányzott belőle🤭). 🍓🍦
Ha szeretitek az epret próbáljátok ki. Én egyben elpusztítottam az egészet (így a tányérból levesként), na jó jó maradt egy pohárral, amit a legjobb barátnőm kapott meg (ha nem tudja hogy van benne zöld, meg sem tudta volna mondani). 😍
További szép estét nektek!
A zöld legyen veletek!
Ölelés, Nóri🥬❤️🍓

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük