„Tedd,vagy ne tedd, de ne próbáld!”

Szerző: orosz Közzétéve:

Rég volt már egy szösszenetnyi időm, hogy le tudjak ülni, és írni nektek pár sort. Most, hogy esik az eső, és nem vagyunk kint a kertészetben, gondolkodtam mit is kezdjek ezzel a kis idővel, tanuljak, vagy Nektek írjak?- hát, Titeket választottalak!
Így megosztok veletek gyorsan valamit, ami már korábban is szerettem volna, csak nem volt időm.
A következő sorokkal senkit nem megbántani szeretnék, sokkal inkább „ébresztőnek”, vagy figyelemfelkeltésnek szánom.
Rögtön meg is tudjátok, hogy miért:
Sokszor találkozom azzal, hogy pl „kipróbálom egy hétig, aztán meglátom ízlik-e”; „Kérek egy heti adagot, és aztán eldöntöm, hogy tetszik-e” stb
Ezzel kapcsolatban van néhány gondolatom:
A Zöldturmix fogyasztása nem egy hobbi, vagy egy ruha, itt nem az a lényeg, hogy tetszik e vagy sem, majd egy hét után eldöntöm, hogy akarom e…., majd meglátom tudom-e inni, meg ízlik-e és hasonlók.
Az a meglátásom, hogy aki egy hétre rendeli, hogy „kipróbálja” a zöldet, annak nincs komoly elhatározása ( bocs ha nagyon őszinte vagyok, de ez a tapasztalat) csak hirtelen felindulásból rendeli meg, hogy megnyugtassa magát, h tesz valamit magáért, majd egy hét után elmondhatja, hogy megpróbálta, de legbelül tudja, ez nem volt őszinte. Az igazi elhatározás nem egy hétre szól. Tudjuk, hogy egy hét alatt, az ízvilágot is nehéz kitapasztalni, nemhogy szokássá tenni a zöld ivását. Ráadásul egy hét alatt látványos változás nincs. Egy hét alatt nem méregtelenít ki, nem rakja helyre a hiányállapotokat, nem teszi rendbe a szervezet pH értékét stb.
Ez őszinte szándék kérdése, hogy tényleg eldöntötted-e, hogy Akarsz e jobban lenni, és Teszel-e is érte?!
kb 2 hete telefonon hívott egy hölgy, felsorolta a panaszait: változó kori problémák; cukorbetegség; hormonális panaszok..az orvosok nem tudták beállítani a gyógyszereit, hogy panaszmentes legyen, Ránk talált, és gondolta, „kipróbálja” egy hétre a zöldet. Hosszas beszélgetés volt, mely során személyes tanácsadást folytattam, végül megrendelte a több heti zöld adagot, megkapta az instrukciókat, és pár nap múlva érkezett a zöldje. Két nappal ezelőtt hívott fel, hogy amíg él hálás lesz, mert soha életében nem érezte magát ilyen jól. A zöld ivása 8.! napjától beállt a vércukorszintje 5.9-re, és megszűntek a panaszai. Azt mondta, hogy felhívta az orvosát is, és elmondta neki a jóhírt, hogy végre sikerült, beállt a cukra, és hihetetlen jól érzi magát fizikálisan. Tudjátok minek (is) örülök, hogy az orvosa pozitív volt, és állítólag most mar ő is ajánlja a zöldturmixot mindenkinek. A lényeg, hogy ha hagyom, hogy egy hétig igya csak, akkor valószínű, nem érjük el ezt az állapotot. Kérdezte, miért nem reklámozzuk ezt a Csodát? mondom, mert mindenre nincs időnk, a növényeket gondoznunk kell! Folyamatosan ültetünk, palántázunk, gyomlálunk stb, az eladásra nincs kapacitás. Így ha Te is úgy gondolod, hogy tudnál segíteni másoknak, oszd meg a csoportjaidban, vagy az oldaladon, hogy minél több emberhez eljusson.
Van mód a javulásra, és egy jobb életminőségre!
Higgyétek el, hátsó szándék nélkül mondom, a zöld segít, de nem egy hét alatt, rendeld meg egy hónapra minimum!!
KEZDJÉTEK EL INNI, ÉS NE HAGYJÁTOK ABBA!
A Zöld legyen Veled!
Ölelés
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük