Menü

5 szuperétel ami segít a tavaszi méregtelenítésben

Veress Máté - ZöldVital
2019. 04. 09. 08:55:00

Egy hosszú tél után nagyon érdemes méregteleníteni ugyanis ilyenkor nagyon sok méreganyag gyűlhet fel. Ilyenkor nagyon jó alkalom adódik arra, hogy egy méregtelenítést csinálj.

Az egyik az articsóka ami tele van rosttal és antioxidánsokkal. Fogyaszd rendszeresen az articsókát ha méregteleníteni akarsz.
A spárga a következő ami szintén nagyszerű hatásokkal rendelkezik. Segít csökkenteni a puffadást, stabilizálja a vércukorszintet, csökkenti az étvágyat és szinte alig tartalmaz kalóriát. A tavaszi étrend egyik alapjának kell lennie a spárgának.

A zöldbab nagyon sok rostot tartalmaz valamint találhatóak benne zsírok és fehérjék is. Nagyon jó hatással van az emésztésre és nagyszerű méregtelenítő is. Nagyon sokféleképpen elkészíthető a zöldbab.
Az eper a következő ami egy nagyszerű antioxidáns és rendkívül gazdag C-vitaminban is. Ez segít abban, hogy az édesség utáni vágyadat egészséges módon csillapítsd.
A rebarbara egy alacsony kalóriatartalommal rendelkező növény. A rebarbara egy szuper egészséges tavaszi édesség ami gyorsítja az anyagcserét.
5 szuperétel ami segít a tavaszi méregtelenítésben

Keresés