Szépségápolás vegyszerek nélkül

Szerző: orosz Közzétéve:

Sziasztok!

Ma a „szépségápolásról” gondoltam, hogy megosztok Veletek pár gondolatot, kicsit más nézőpontból, mint ahogy azt általánosságban megszoktuk.
Mint látjátok, én sem vagyok sem topmodell, sem pedig egy Csipkerózsika arcú hamvas szépség😆, mondhatni megettem már a kenyerem javát 😉 mégis boldog vagyok. Picit ugyan zavar, hogy nem lehet rólam jó fotót készíteni, nem túl előnyösek a képeim és akkor még finoman is fogalmaztam.
De: Lehet, hogy nem tökéletes valaki arca, és a teste, de ha jókedvű, jólelkű, segítőkész, barátságos, az megszépíti őt.. és pont ezek nem látszanak a fotókon. Ezért ha nem túl profi fotót teszek fel, láss mögé, hogy segíteni szeretnék másoknak, hogy egészségesebben és boldogabban tudjanak élni 🥰 nem magamat szeretném reklámozni, hanem amit képviselek, egy Egészségtudatosabb életet.


Persze törődnünk kell magunkkal, minden korosztálynak megvannak a praktikái, hogy mivel tudjuk a legjobbat kihozni magunkból. Mint ahogy a lelkünknek, a testünknek (külsőleg és belsőleg) is szüksége van a törődésre, ápolásra, odafigyelésre, hogy a legtökéletesebben, jó sokáig működjön.
Azzal is sokat teszünk magunkért, ha megisszuk a megfelelő folyadékmennyiséget, biztosítjuk a napi vitamin és ásványi anyag szükségletünket, valamint megpróbálunk odafigyelni, hogy mit eszünk.

Én igyekszem sok zöldet fogyasztani, akár turmix, akár préselt lé 🥰 formában, ajánlom neked is, hogy vezesd be az étkezésedbe. A tested meghálálja majd a törődést, nem csak egészségesebb leszel tőle, de szebb lesz a bőröd is. Nekem ez is a szépségápoláshoz tartozik, mert bizony, amit megeszünk, az meglátszik rajtunk..

A zöld méregtelenít, lehajtja a felesleges vizet, és feltölt energiával.Ezen a héten is szedek majd Nektek friss zöld leveleket, mint ahogy a képen is látod😁.

A Zöld legyen Veled!

Ölelés😘
Mariann

(a fotó múlthéten készült)

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük