Menü
MOST ITT VAGY: > >

RÓLUNK

Szívinfarktus, daganatok, cukorbetegség. A „dobogós” egészségügyi problémák a sok tízezer mellett. Vajon hogyan fajulhatott ez odáig, hogy az emberek úgy élik az életüket, hogy akármelyik óra lehet az utolsó… Fiatalon bezzeg nincsenek különböző nyavalyái az embernek. Energikusan, boldogan éli az életét, de sajnos az idő kerekét nem lehet visszafordítani… vagy mégis?
Talán már hallottál az élő, zölditalok csodás hatásairól. Az elmúlt évek alatt könyvek tucatjait töltöttek meg a hihetetlen gyógyulások csodatörténeteivel. Ha időzöl még egy kicsit ezen az oldalon, akkor könnyen lehet, hogy a TE történeted is szerepel majd valamilyen könyvben egyszer…

Azt tudjuk, hogy fontos a sok zöldség és gyümölcsfogyasztás. De itt jutott tévútra az egészség. Van egy harmadik kategória, ami mindennél fontosabb... a zöld levelek. Nem a növény gyökere vagy gyümölcse számít, hanem a levele. A növények levele tartalmazza a leges legtöbb tápanyagot. Sokkal többet, mint a többi része, és mindent tartalmaz, amire csak a szükséged lehet. Ezen a bolygón nincs táplálóbb élelem, mint a zöld levelek, és az állatvilág ezt ösztönösen tudja.

Saját erőből, a nulláról létrehoztunk egy egyedülálló kertészetet Magyarországon, ahol vegyszerek nélkül olyan egészséges növények nevelkednek, amit az országban máshol nem nagyon tudsz beszerezni. Ha valóban akarod a zöldturmixok csodáit, akkor a tökéletes alapanyag nálunk van!

ZöldVital - Idd magad egészségesre!

 

 

Keresés