Néhány természetes gyógymód

Szerző: orosz Közzétéve:

Nagyon sokan írtok rám, ilyen-olyan kérdéssel, problémával, amit igyekszem mindenkinek megválaszolni, határos időn belül. Ha picit késve írok, az nem azért van mert nem vagy fontos számomra, hanem mert nagyon sok a tennivalóm, de ígérem mindig a legjobb tudásom szerint próbállak segíteni.

Köszönöm, hogy érdemesnek tartasz arra, hogy megosztod velem a gondjaidat, én pedig igyekszem rászolgálni a bizalmadra.Nagyon sok téma van, ami érdekel titeket, így megpróbálok nagyon rövid lenni egy-egy pár mondattal, a teljesség igénye nélkül.

Felsorolok pár természetes gyógymódot néhány területet érintve:

– A bélflóra egyensúlyáról: a keserű növények (pl a gyermekláncfű gyökere, vagy az üröm), a nyelv keserű ízt érző receptorait ingerelve indítják be az emésztőnedvek termelését, így serkentik az emésztést és meghozzák az étvágyat. A bélflórában egyensúlyt teremtenek a hasznos és káros bélbaktériumok között, segítik a tápanyagok felszívódását éa a salakanyagok távozását. A megfelelő bélflóra egészségmegőrző hatású, mivel sok immunsejt az emésztőrendszerben található és több ingerületátvivő anyag is a bélben termelődik.

– Nyugtató hatású gyógynövények: -ilyen a macskagyökér; a golgotavirág; az álombogyó-csökkentik a fizikai és szellemi stressz tüneteit. Idegerősítőként, relaxálóként is emlegetik ezeket.

– A köptetők: -mint az ökörfarkkóró és örménygyökér- gyógyítják a hurutos köhögést. Fellazítják a torokváladékot, és felgyorsítják a tisztulás folyamatát.

Tudom, megszoktátok, hogy egy regényt írok😊 Ez most nem úgy alakult😊

A Zöldturmixot fogyasszátok rendületlenül (imádom ezt a szót, szerintem csak a magyar nyelv tud ilyen kifejező lenni), amint látjátok már én is elkészítettem, az apa anya Bella adagot.

A Zöld legyen Veled!🥬🥬🥬

Nagy Ölelés🥰🥰🥰🥰
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük