Mizuna

Szerző: orosz Közzétéve:

A Mizuna egy olyan gyógynövény, mely annak ellenére, hogy erős, karakteres íze van, túl sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk.

A mizuna C-, E- és K-vitaminban gazdag, kalciumban, magnéziumban, káliumban, folsavban és béta-karotinban is bővelkedik, ráadásul immunerősítő hatással is bír. Jelentős mennyiséget tartalmaz élelmi rostokból, segíti az emésztést. Magas koncentrátumban találunk benne glükozinulátokat, amely fontos szerepet játszik a rák megelőzésében.

Ha változtatni szeretnél néha az ízeken, akkor érdemes próbát tenni a mizunával. a turmixodban, ízesitsd sóval, borssal, meglátod, különleges élményben lesz részed.

Nekem nem okoz gondot, ha minden nap ugyanolyan ízű a zöldturmixom, mert nincs mindig gyümölcs arzenál a hűtőben, így nem változtatom az ízeket naponta, de alma és banán mindig akad.. (a kezdő zöld ivóknak ajánlom, hogy pluszban, jó ha van valami idény gyümölcs, minél több ízt próbáljanak ki, nézzék meg, mi az ami beválik) nekem teljesen jó az alap recept.. (végülis, a kávénknak is mindig ugyanaz az íze nemde?-mégsem unjuk meg) és én soha nem azt néztem, milyen az íze, mert nem aszért iszom, hogy finom vagy nem, hanem az egészségem védem vele. Persze valahogy mindig finomra sikerül, valószínű azért, mert már tudom, miből, mennyit rakjak, így soha nem lövök mellé…na lehet mégis akad 🤣🤣🤣, de az elenyésző!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük