Miért iszom minden nap a zöldturmixot?

Szerző: orosz Közzétéve:

Pár gondolat, hogy miért iszom minden nap a zöldturmixot, és miért ajánlom neked is, azokon kívül, amiket már eddig írtam róluk:

1. Tiszta vitaminbomba: a választott gyümölcsöktől és zöldségektől függ, hogy milyen és mennyi vitamin van az italban, azonban a legtöbb zöld turmix A és C vitaminban illetve ásványi anyagokban gazdag. Nem beszélve a klorofillról, amit már kiveséztünk párszor, hogy mennyire elengedhetetlen a bevitele. Ráadásul ezek a vitaminok jól felszívódó, természetes formában vannak benne.

2. Sokkal egészségesebb, mint más zöldség- és gyümölcslevekA szűrt gyümölcs és zöldség italok tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat (nem a hőkezelt bolti dolgokról beszélünk, azok a nyomukba sem érnek), de rostokat nem. Viszont a turmixban benne van a teljes gyümölcs és zöldség, így elegendő rostot is biztosít a szervezet számára. A rostok segítik az emésztést, a test méregtelenítését és a tápanyagok felszívódását.

3. Jó módszer arra, hogy észrevétlenül zöldséget együnkEgyes kutatások szerint táplálékunk 70%-át friss zöldségek és gyümölcsök formájában kellene elfogyasztanunk. Annak ellenére, hogy sok ember szereti a gyümölcsöket, mégis nehezére esik a napi gyümölcs és zöldség adag elfogyasztása. Zöld turmix fogyasztásával ezt a problémát egycsapásra megoldjuk.

4. Egyszerű és könnyű elkészíteniAz egyetlen eszköz, amire szükség van, az egy turmixgép, esetleg kancsó vagy üveg, amiben tárolhatjuk, ha több készül belőle.

5. GazdaságosA vendéglátóhelyeken megvásárolt turmixok 600-700 Ft-ba is kerülhetnek. Otthon elkészítve, viszont sokkal gazdaságosabb. Az otthon készült zöld turmix ennek töredékébe kerül.

6. Hatásos módszer arra, hogy a gyerekek is „egyenek” zöldségetA tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyerekek szeretik és elfogadják a zöld turmixot. Először tanácsos nagyobb gyümölcstartalommal indítani, hogy hozzászokjanak az ízhez. Kezdetnek akár 70%-ban is tartalmazhat gyümölcsöt, majd fokozatosan egyre növelhetjük benne a zöldségek arányát.

Nos, csak ennyit akartam, gondold át, és ha egyetértesz, akkor rendeld meg a zöld levelekből álló heti csomagodat, még fáradnod sem kell, mert házhoz szállítjuk neked! Írj rám nyugodtan privát üzenetben.

A Zöld legyen Veled!🥬🥬🥬

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük