Menü

Lénárt Gitta a Zöldvital elsőszámú fogyasztója

Zöldvital
2018. 01. 25. 08:36:00

Talán nem sok embernek kell bemutatnunk Lénárt Gittát, ugyanis ő a nyersevő vegán életmód talán egyik leghíresebb hazai képviselője. Több nagysikerű könyvet is írt ebben a témában és természetesen több előadást is tart, saját blogot vezet és saját webshopja is van. Nagyon sok tanfolyamot tart, ezeken kívül szervez még életmód táborokat az nyers vegán érdeklődőinek. Vallja, hogy ezzel az életmóddal akár 2-3 hónap után jelentős eredményeket lehet elérni.
1993 óta vegetáriánus, aztán 2007-ben tért át a nyers vegán életmódra, elsősorban egészségügyi okok miatt. Ez az életmódváltás arra ösztönözte, hogy a bővülő ismereteit és tapasztalatait megossza más emberekkel is. 2008 óta internetes naplót vezet és televíziós szerepléseket is szokott vállalni. Sok rendezvényt szervez a témában. 2010 óta több könyve is megjelent amiben receptek találhatóak. 2011 óta rendszeres előadója a Vegetáriánus Fesztiválnak amit évente rendeznek meg és főszervezője a szintén évente tartott Zöldturmix Fesztiválnak. Ugyancsak 2011-ben elindította a Nyersétel Akadémiát, ami lehetőséget nyújt a nyersétel vegánok előadásainak, tanfolyamokat szerveznek és egyéb összejöveteleket.
Tehát összességében elmondhatjuk, hogy ha érdekel a nyersétel vegán életmód, akkor Lénárt Gitta lehet a legjobb tanár számodra. 
Lénárt Gitta a nyersétel vegán életmód Magyarországi képviselője.

Tartalomhoz tartozó címkék: Zöldség Vegán Lénárt Gitta

Keresés