Lapos hasat szeretnél?

Szerző: orosz Közzétéve:

Igyál minden nap fodros kelből készült Zöldturmixot!

Ez a szuperétel nemcsak az emésztést javítja, de az ürítést is normalizálja, és fokozza a zsíranyagcserét. Utóbbi hatásának köszönhetően segítségünkre lehet az áhított lapos has elérésben. Ehhez viszont be kell vinni a testedbe minden nap a megfelelő mennyiséget belőle.

A lapos has ugyan esztétikailag vonzó, ám ennél sokkal többről van szó; lényegesebb, hogy a hason felgyülemlő zsír (akár a hasizom előtt, a bőr alatt, vagy a hasizom mögött, láthatatlanul jelenik meg) sokszorosára növeli számos betegség, így a cukorbetegség (gondolom nem akarsz tűszúrásokkal kelni, feküdni és ez a legkisebb rossz benne, hidd el..) és a szívbetegségek kockázatát, a többiről ne is beszéljünk….. Ezért törekedjünk a hasi zsír eltávolítására, amiben a leveles kel nagy hasznunkra lehet.

A fodroskel felhasználásával készített smoothie, garantáltan segít ennek eltüntetésében. Biztosan akad olyan közöttetek, akit zavar, hogy hastájékon kissé megterebélyesedett, és örülni fog ennek a posztnak. Higgyétek el, nem csak az esztétika miatt írok most nektek, hanem mert tudom, hogy egy bizonyos idő után, már nagyon nehéz visszafordítani az elhízás folyamatát. Nem lehetetlen, de nehéz! ha pedig már ott tartasz, hogy feladod, akkor bocsi, de már most borítékolom neked, hogy előbb vagy utóbb, de jönni fognak a betegségek!

A zöldturmix napi rendszerességgel (!!!!nem 1 hétig, vagy 1 hónapig!!!életed szerves részévé kell válljon) történő fogyasztása egyedülálló pajzsot ad számodra, számtalan betegséget tudsz vele elkerülni, és leküzdeni! De magától nem fogja megcsinálni magát, azt bizony neked kell!! Veszel ennyi fáradtságot, Magadért?

Ha megkérdezel pl egy cukorbeteg embert (kettes típusú cukorbetegségről beszélhetünk ebben az esetben), hogy mit tenne másképp, ha visszamehetne az időben, inná-e a turmixot minden nap, hogy elkerülje a mostani állapotát, vagy nem változtatna semmit, szerinted mit felelne?

Én most ezt így itt hagyom Neked, gondolkodj rajta kicsit, és ha meg szeretnél szabadulni pl a hasi zsírpárnáidtól (a többi mindent nem sorolom, oly sokat írtam már róluk), akkor kezdd el inni zöldturmixot, a fodros kel pedig legyen a motor!

A Zöld legyen Veled!🥬🥬🥬🥬

Ölelés🥰🥰🥰🥰
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük