Köszönet Nektek!

Szerző: orosz Közzétéve:

Ma Én szeretnék köszönetet mondani Nektek!! 🥰

Hihetetlen hálát érzek, és azt is elmondom miért: rengeteg pozitív visszajelzésű üzenetet kapok tőletek, amivel ugyanazt az érzést tudjátok bennem okozni, mint amit a Gyermeksürgősségin dolgozva kaptam a beteg gyerekektől …(de hiányzott Istenem)Ott nem kellettek szavak, tudtam, hogy tettem valamit, amitől ő jobban lesz, láttam a szememmel, éreztem a szeméből áradó melegséget és nekem ennyi elég volt….mindegyik lurkó fontos volt, és mindig pont az az egy, akivel épp foglalkoztunk volt a legfontosabb…Ugyanezt érzem Veletek! Mindegyikőtök fontos a számomra, mert úgy érzem, kicsit hozzáteszek az életetekhez, amitől Ti jobban lesztek…. ezáltal Én is…mert Boldogságot kapok Tőletek vissza. 😊Így már látom, van értelme annak, amit csinálok, érdemes küzdeni, érdemes bíztatni. Szeretlek Titeket!🥰🥰

És most egy olyan üzenetet osztok meg veletek (nem teljes egészében, a személyes dolgokat kihagytam), amihez a küldője hozzájárult, csak akartam, hogy lássátok, milyen szeretet kapok nap mint nap, nem egyet, és nem kettőt..de nem nagyképűsködni akarok, csak h részesedjetek ebben az örömben is, és mint ahogy Ti szeretitek olvasni az írásaimat, Én is szeretem olvasni a Tieiteket, úgyhogy várom továbbra is a visszajelzéseiteket videókat, képeket, és bármit, amit úgy érzel, hogy megosztanád velem.

Most pedig Nóra Fekete-Tibori levelét mutatom, amiről az előbb szó volt, nagyon köszönjük neki, hogy hozzájárult a nyilvánossághoz:„Szia Mariann! Figyiii, elmesélek valamit, amit Neked köszönhetek Egy jo ideje már nem ittam, ettem sajnos úgy a zöldsegeket, mint régen. Nem is szoktam jól lenni (—-)Nézem mindig, amiket kiteszel a zöldekről és ma valahogy betörtél a lelkembe.

Ma csináltam zöld turmixot, olajjal, macha teával es sóval…

1. iszonyatosan finom volt
2. éreztem, ahogy a vérembe áramlik be, ahogy iszom es töltődöm fel (de nem viccből mondom, esküszom, csak ittam, ittam, mintha vizet innék, nagy szomjúságban)
3. nem tudom, milyen érzés lehet bedrogozva lenni, de most nagyjábol azt hiszem, úgy érzem magam. Nem történik semmi különös, csak boldog vagyok, elképesztően jól érzem magam, örülök a gyerekeknek, egyszerűen kisimított. Mintha egy másik valóságban lennék, ahol jól érzem magamat a bőrömben…
Szóval Mariann, köszönöm, nagyon hálás vagyok ezért Neked.”

Na ezért, és az ehhez hasonlókért érdemes reggel felkelnem!!

A Zöld legyen Veled!🍀

Ölelés🥰
Mariann

ui: a képen Nórit láthatjátok

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük