🥬Hogyan kezdj a zöldturmix készítésébe?🥬

Szerző: orosz Közzétéve:

Ha még nem ittál zöld turmixot most megmutatom neked, hogyan is kezdj bele.
Első és talán legfontosabb a jó turmix gép, mert ennek a segítségével homogenizált, krémes állagú turmixot készíthetsz el. Ez azért igazán fontos, mert a nem megfelelő turmixgéppel a zöld turmixunk élvezhetetlen lesz a benne maradt rostcsomók miatt.
Sokunk az időhiány miatt nem tud reggelizni, viszont a turmix fogyasztással nem csak időt spórolunk meg, de a testünk számára talán az egyik legtáplálóbb reggelit választjuk. Mindemellett rengeteg időt tudunk azzal is megtakarítani, ha nem nekünk kell, a turmixolni kívánt zöldek után kutatni, ugyanis nem egyszerű feladat beszerezni egy-egy vegyszermentes alapanyagot. Ezért vagyunk Mi! Országosan házhoz szállítjuk a vegyszermentes zöld leveleket, egy heti adagban csomagolva.
Amint elkezded a zöldturmix fogyasztását célszerű minimum 30 napig minden reggel inni. Tarts ki és legyél elkötelezett. Csináld meg a turmixodat minden reggel. Lehet, az elején nehéz lesz, ugyanis nem lesz hozzászokva a tested a rengeteg tápanyaghoz és rosthoz, sőt az is megeshet, hogy nem úgy fognak sikerülni a turmixok ahogyan azt előre eltervezted. Hidd el, szépen bele fogsz jönni az elkészítésükbe és a tested is hozzá fog szokni a változásokhoz, sőt nagyon is fogja szeretni azokat. Kívánni is fogod, mert a tested is tudni fogja mire van szüksége és hiányolni fogja azt. Ha esetleg aktívan sportolsz van egy jó hírem, a zöld turmixban található tápanyagok sokat segítenek egy-egy edzés során. Szó szerint feltöltenek energiával.

Egy pár receptet leírok, hogy legyen valamilyen kiindulási alapod melyből el tudsz indulni:
20 gr. spenót, 20 gr. új-zélandi spenót, ½ mangó, 1 egész banán, 2-3 dl tisztított víz (függ attól is, hogy mennyire szeretnéd sűrűbbre vagy hígabbra),
70 gramm zöld levél vegyesen: fodros-kel, pok choi, néró, 1 egész alma magház nélkül, 1 banán, 2-3 dl tisztított víz
1 kisebb marék áfonya, 1 őszibarack, 70-80 gramm zöld levél: mángold, fodros-kel, kínai-kel, 2-3 dl tisztított víz.
alma, banán, mangó, rukkola, fodros-kel, saláta (római/fejes), 2-3 dl tisztított víz.

Eljött az ideje, hogy elkezd a lehető legjobb életet élni.

🥬A Zöld legyen veled!🥬
Ha szeretnéd megosztani recepted,tanácsot szeretnél kérni, érdeklődnél csatlakozz Facebook-csoportunkhoz.
Ha még nem tetted meg Like-old Facebook oldalunkat is.

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük