đŸ„ŹHogyan kezdj a zöldturmix kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©be?đŸ„Ź

SzerzƑ: orosz KözzĂ©tĂ©ve:

Ha még nem ittål zöld turmixot most megmutatom neked, hogyan is kezdj bele.
ElsƑ Ă©s talĂĄn legfontosabb a jĂł turmix gĂ©p, mert ennek a segĂ­tsĂ©gĂ©vel homogenizĂĄlt, krĂ©mes ĂĄllagĂș turmixot kĂ©szĂ­thetsz el. Ez azĂ©rt igazĂĄn fontos, mert a nem megfelelƑ turmixgĂ©ppel a zöld turmixunk Ă©lvezhetetlen lesz a benne maradt rostcsomĂłk miatt.
Sokunk az idƑhiĂĄny miatt nem tud reggelizni, viszont a turmix fogyasztĂĄssal nem csak idƑt spĂłrolunk meg, de a testĂŒnk szĂĄmĂĄra talĂĄn az egyik legtĂĄplĂĄlĂłbb reggelit vĂĄlasztjuk. Mindemellett rengeteg idƑt tudunk azzal is megtakarĂ­tani, ha nem nekĂŒnk kell, a turmixolni kĂ­vĂĄnt zöldek utĂĄn kutatni, ugyanis nem egyszerƱ feladat beszerezni egy-egy vegyszermentes alapanyagot. EzĂ©rt vagyunk Mi! OrszĂĄgosan hĂĄzhoz szĂĄllĂ­tjuk a vegyszermentes zöld leveleket, egy heti adagban csomagolva.
Amint elkezded a zöldturmix fogyasztĂĄsĂĄt cĂ©lszerƱ minimum 30 napig minden reggel inni. Tarts ki Ă©s legyĂ©l elkötelezett. CsinĂĄld meg a turmixodat minden reggel. Lehet, az elejĂ©n nehĂ©z lesz, ugyanis nem lesz hozzĂĄszokva a tested a rengeteg tĂĄpanyaghoz Ă©s rosthoz, sƑt az is megeshet, hogy nem Ășgy fognak sikerĂŒlni a turmixok ahogyan azt elƑre eltervezted. Hidd el, szĂ©pen bele fogsz jönni az elkĂ©szĂ­tĂ©sĂŒkbe Ă©s a tested is hozzĂĄ fog szokni a vĂĄltozĂĄsokhoz, sƑt nagyon is fogja szeretni azokat. KĂ­vĂĄnni is fogod, mert a tested is tudni fogja mire van szĂŒksĂ©ge Ă©s hiĂĄnyolni fogja azt. Ha esetleg aktĂ­van sportolsz van egy jĂł hĂ­rem, a zöld turmixban talĂĄlhatĂł tĂĄpanyagok sokat segĂ­tenek egy-egy edzĂ©s sorĂĄn. SzĂł szerint feltöltenek energiĂĄval.

Egy pár receptet leírok, hogy legyen valamilyen kiindulási alapod melybƑl el tudsz indulni:
20 gr. spenĂłt, 20 gr. Ășj-zĂ©landi spenĂłt, Âœ mangĂł, 1 egĂ©sz banĂĄn, 2-3 dl tisztĂ­tott vĂ­z (fĂŒgg attĂłl is, hogy mennyire szeretnĂ©d sƱrƱbbre vagy hĂ­gabbra),
70 gramm zöld levĂ©l vegyesen: fodros-kel, pok choi, nĂ©rĂł, 1 egĂ©sz alma maghĂĄz nĂ©lkĂŒl, 1 banĂĄn, 2-3 dl tisztĂ­tott vĂ­z
1 kisebb marĂ©k ĂĄfonya, 1 Ƒszibarack, 70-80 gramm zöld levĂ©l: mĂĄngold, fodros-kel, kĂ­nai-kel, 2-3 dl tisztĂ­tott vĂ­z.
alma, banĂĄn, mangĂł, rukkola, fodros-kel, salĂĄta (rĂłmai/fejes), 2-3 dl tisztĂ­tott vĂ­z.

Eljött az ideje, hogy elkezd a lehetƑ legjobb Ă©letet Ă©lni.

đŸ„ŹA Zöld legyen veled!đŸ„Ź
Ha szeretnĂ©d megosztani recepted,tanĂĄcsot szeretnĂ©l kĂ©rni, Ă©rdeklƑdnĂ©l csatlakozz Facebook-csoportunkhoz.
Ha még nem tetted meg Like-old Facebook oldalunkat is.

KategĂłriĂĄk: BLOG

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Vélemény, hozzåszólås?

Avatár helyƑrzƑje

Az e-mail cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk