Főoldal

A

ZÖLDLEVÉL

SZÁLLÍTÓ!

Van kiút
Szívinfarktus, daganatok, cukorbetegség. A „dobogós” egészségügyi problémák a sok tízezer mellett. Vajon hogyan fajulhatott ez odáig, hogy az emberek úgy élik az életüket, hogy akármelyik óra lehet az utolsó… Fiatalon bezzeg nincsenek különböző nyavalyái az embernek. Energikusan, boldogan éli az életét, de sajnos az időkerekét nem lehet visszafordítani… vagy mégis?… Talán már hallottál az élő, zölditalok csodás hatásairól. Az elmúlt évek alatt könyvek tucatjait töltöttek meg a hihetetlen gyógyulások csodatörténeteivel. És, ha időzől még egy kicsit ezen az oldalon, akkor könnyen lehet, hogy a TE történeted is szerepel majd valamilyen könyvben egyszer…!
Friss
Finom
Házhoz
A titok nyitja
Azt tudjuk, hogy „fontos a sok zöldség- és gyümölcsfogyasztás”. De itt jutott tévútra az egészség. Van egy harmadik kategória, ami mindennél fontosabb… A zöld levelek. Nem a növény gyökere vagy gyümölcse számít, hanem a levele. A növények levele tartalmazza a leges legtöbb tápanyagot. Sokkal többet, mint a többi része, és mindent tartalmaz, amire csak a szükséged lehet. Ezen a bolygón nincs táplálóbb élelem, mint a zöld levelek, és az állatvilág ezt ösztönösen tudja.
Zöldturmix Akadályok
Mégis akadnak olyanok, akik a zöldlevelek rendszeres fogyasztása ellenére mégsem tapasztalják azokat a csodás változásokat, amelyekről annyit hallani. Ha ilyen történik, akkor a következő buktatók közül egy vagy több elzárja az egészséghez, boldogsághoz vezető utat…
Káros Vegyszerek
Nem tudhatod biztosan, milyen vegyszerek, mérgek vannak a kiszemelt zöldekben. Még a „BIO” minősítésben sem lehet mindig bízni.
Szegényes tápanyag-tartalom
Az igazi, tápanyaggal teli „szuperzöldek” egyszerűen HIÁNYCIKKEK, alig kaphatóak.
Kommersz kínálat
Az igazán különleges növények, amelyek a legtöbbet dobnának az egészségeden (pl.: fodroskel), azt alig termeszti valaki.
Hiányzó tudásanyag
Megtermeled magadnak? Hogyan lesz az tápanyagdús? Értesz a talajbaktériumokhoz? A termőtalaj hiányosságai miatt az „elültetjük-locsoljuk” már nem elég.
Időhiány
Kinek van ideje állandóan piacokra rohangálni? Mire odaérsz, elviszik a legjavát. Biopiac egy héten egyszer van, hogyan iszol friss turmixot a hétközepén?
Lehetséges megoldások
Jó hírünk van!
Saját erőből, a nulláról létrehoztunk egy egyedülálló kertészetet Magyarországon, ahol vegyszerek nélkül olyan egészséges növények nevelkednek, amit az országban máshol nem nagyon tudsz beszerezni. Ha valóban akarod a zöldturmixok csodáit, akkor a tökéletes alapanyag nálunk van!
Amit nyújtunk
100% tápanyagdús, vegyszermentes, különleges zöldlevelek. Minden héten frissen leszedve, és nyomban kiszállítva. Télen-nyáron. Ki sem kell mozdulnod. Nincs többé biopiacra rohangálás, vegyszerek és a minőség miatti aggodalom. Az egészséged házhoz megy!
Keress bizalommal!
A Zöld legyen Veled!
Orosz Mariann
Orosz Mariann – ZöldVital
zoldturmixrendeles@gmail.com
06 70 384 3883

Hajdúnánáson van egy kertészetünk, ahol vegyszermentes növényeket termesztünk,őstermelői családi gazdaságként működünk.A zöld leveleket egy heti adagra csomagolva küldjük neked minden héten házhoz. Ezeket az értékes leveleket, kedved szerint elkészítheted turmixnak, vagy lepréselheted, de akár saliként is elfogyaszthatod.

A növényeink többsége nem hétköznapi, van olyan, amiről előtte lehet nem is hallottál, pl.: a Jessica Mángold, Mángold Lucullus, a Lestyán, a Nero. Van ismertebb, ami annál ritkább is, mint a Fodroskel, Leveleskel. Ezekből zöld és vörös. A teljesség igénye nélkül gyorsan leírok még párat: spenót, sóska, zeller, rukkola, római saláta, tépős saláta, cékla.

A heti csomag, általában 5-7 féle növény leveleit tartalmazza meghatározott grammban, mindenki pontosan egyforma csomagot kap. A heti adag súlya: 600 gr (mindig többet fogsz kapni, mert mi nem szeretjük a mérleget wink), napi 85 gr zölddel számolva a 7 napra elosztva, hisz kb. ennyi kell egy napi adag turmixhoz (még ha ketten isszátok, ez akkor is elég lesz).

Ha még nem készítettél zöld turmixot, akkor az alap recept: 1db alma magház nélkül, kb 100 gr zöld, valamint 2-3 dl víz, attól függ, mennyire sűrűn szeretnéd inni. További recepteket találsz a facebook oldalunkon itt, vagy csoportomban itt.

A zöldségekből és gyümölcsökből álló zöldturmix hihetetlen vitaminforrás, és bármilyen meglepő: nagyon finom. Könnyen elkészíthető, nagyon egészséges, és ha jó kombináljuk a zöldségeket, gyümölcsöket, valamint ügyesen fűszerezzük, akkor isteni.

zöld turmix smoothie alapanyagok, vegyszermentes bio növények
ZÖLD TURMIX – AZ IGAZI CSODA


A leturmixolt, élénkzöld állagnak kifejezetten kellemes illata van! Több mint, jóízű! Nem túl édes, nem túl keserű, a legszokatlanabb íz, amit valaha éreztél, és csupán egyetlen szópár illik rá: tömény frissesség!

Az ízletes, zöldturmixok elkészítése egyszerű, és fogyasztásukkal hozzáférünk a zöld levelű növények gyógyító erejéhez. Akármilyen étrenden is élsz, ha mellette rendszeresen iszol zöldturmixokat, akkor jelentős mértékben javíthatsz az egészségi állapotodon.

Ezekkel az előnyökkel jár, a zöld turmix fogyasztása:

– Nem kell vitaminokat és táplálékkiegészítőket szedni
– Kompenzálja a civilizált étrend káros hatásait
– Egyensúlyban tartja a szervezetet, hogy ne kelljen lúgosítani
– Éhgyomorra elfogyasztva energiával tölt fel (Gordon Ramsay csak ezt issza ebédre)
– Hihetetlenül sokat lehet vele fogyni, az anyagcsere gyorsító tulajdonsága miatt
– Rendben tartja a gyomrot, beleket, tápcsatornát, hiszen méregtelenítő hatással rendelkezik
– Mivel megtartja a szervezet normális pH értékét, rengeteg betegséget meg lehet vele előzni, mint például a rák kialakulását

Bővebben a facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/zoldvital ) találsz majd leírást a növényekről, és azok jótékony hatásairól, mert az iménti felsorolásnak koránt sincs itt vége.