Fontos dolog

Szerző: orosz Közzétéve:

Sziasztok!
Mostanában, többnyire csak akkor jelentkezem be (sajnos), ha valami fontos dolog történt, történik, vagy történni fog. Hogy mi az ok?: kora tavasztól nyár végéig, de inkább őszbe hajlóan elég intenzív a munka, így nekünk ebben az időszakban nincs pihenés. Ilyenkor szinte hetente több ezer palánta kerül kiültetésre, amiket aztán gondozni is kell. De hogy miért is írom le ezeket?
Két oka van:
1: nyáron sokkal több zöldünk van, így több vásárlót kell kiszolgálnunk, meg persze szereznünk, ami nem könnyű, hisz hirdetésekre nem költünk, mivel ahhoz árakat kellene emelni, amit pedig nem szeretnénk. Szóval míg nyáron dúskálunk a zöldekben, és a vásárlóink legalább 5x-ösét is ki tudnánk szolgálni, addig télen válogatnunk kell a vásárlóink között, hogy kinek adjunk csomagot. Értem ez alatt, hogy ősszel megnézzük, kik voltak, akik kitartottak és nyáron is rendeltek (még ha két hetente is, De rendeltek) folyamatosan tőlünk, valamint elsősorban előre vesszük az előfizetéses vásárlóinkat, akik hónapról hónapra megújítják a rendelésüket… nekik mindenképp biztosítjuk a téli vegyszermentes zöldet.
Ezeket azért írom le, hogy ne legyen csalódás, ha ősszel valakinek azt kell mondjuk, hogy sajnos nem tudjuk berakni a rendelési listánkba. Igen, jól érzed, azt akarom sugallni, hogy Te is tarts ki mellettünk akkor is, amikor a piac tele van (többnyire vegyszeres, méreggel teli zöldekkel), és Te inkább azt vennéd meg, mert Mi is ki fogunk tartani melletted akkor, amikor sehol nem fogsz kapni friss vegyszerektől mentes zöldet, csak tőlünk ( azért hangsúlyozom, hogy vegyszermentes, mert a vegyszerek több kárt tudnak okozni a testben, mint amennyit javítanának – pl egy gyomírtó, ami még mindig napi használatban van, de nem nevezhetek nevén, kutatások bizonyították, hogy autoimmunbetegségeket okoz).
Tiszta lapokat terítek, remélem senkinek nem bántó az őszinteségem. Viszont emlékszem, hogy tavaly ősszel mennyi embernek kellett azt mondanom, hogy sajnos Nem, nem tudunk adni. Most legalább Ti is látjátok a hátteret, és később nem kell magyarázkodnom.
2. mivel nyáron nincs megállás, így szeptember közepén fogunk elmenni mi is pihenni (nagycsaláddal, pereputtyal, senkit nem itthon hagyva…hacsak a Covid nem akar majd visszajönni😊 😊 , és keresztezni a terveinket), így egy hét kimarad a kiszállításból. A kérdés pedig az, a kedves előfizetőink felé, hogy a nyaralást megelőző héten küldjünk e két csomagot egyszerre, hogy kitartson a zöld, vagy inkább ne, de akkor lesz egy lukas hét.
Várom, hogy ki hogyan szeretné😊
A Zöld legyen Veled!🥦🥬🍌🍎🍓🥑
Szeretettel Ölellek😘
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük