„Ereszd el a hajamat”

Szerző: orosz Közzétéve:

A hétvégén nálunk „Ereszd el a hajamat” volt! Megünnepeltük a „kisfiam” Peti 24. születésnapját, és persze az enyémet is….összejött a család apraja nagyja..

jaj, de nagyon szeretem amikor együtt vagyunk…olyan kevés az ilyen alkalom, mindig mindenki rohan, dolgozik, telnek a napok, hetek, és nincs időnk a szeretteinkre…

Ez a hétvége, másban is különlegesen telt .., olyan menüsor volt, ami felrúg minden általam, általunk követett szabályt, ráadásul nem volt zöldturmix sem …helyette: most figyelj!!:

Madártej (nászasszonyom keze munkája)
Mákosguba; (bátyám specialitása)
Csülökpörkölt, Szarvacska tészta; (közösen dolgoztak benne a fiúk, lányok)
Nyárson sült szalonna, zsírjával csorgatott újhagymás kenyérrel, paradicsommal;
Mennyei csokoládé ízű nápolyilapos torta (nem tudom a hivatalos nevét, a nászasszonyom sütötte)
Mákosguba torta ( a sógornőm jóvoltából)…na beindult a nyálelvásztásod? nem csodálnám, ha igen!!

Végig ettem Mindent!! Nem érzem magam rosszul ez miatt, és azért mondom ezt el, mert meg akarom nektek mutatni, hogy én is kirúgok a hámból néha…igaz, tényleg nagyon ritkán, úgy fél évente 1x. Az az alkalom Most volt! De már vissza is álltam, és a napomat zöldturmixal kezdtem! Hiányzott is, mert a két nap cukorsokk alatt és után, pont úgy éreztem magam, mint régen: azt sem tudtam merre vagyok arccal, fáradt voltam, nyomott, kimerült, csak vonszoltam a testem. Energiaszintem mínusz kétszáz volt🤣 Persze a táncra nem voltam fáradt 😜🤪Imádok táncolni!!

Szóval nagyon nem szeretnék újra így élni, annak ellenére, hogy Én is imádom ezeket az ételeket…fél évente 1x megalkuszom, valamit valamiért, rátudok, hogy ezekért az ízekért bizony áldozatot kell hoznom, mégpedig nem kis árat fizetek érte, a testi jólétemet. Így megbeszéltem magammal, hogy fél évente egy alkalommal bűnözni fogok…üsse kő! Detoxikálom magam a zölddel!!

Jelentem ma már teljesen visszaállt a rend, jól vagyok, iszom a zöldemet, kerülöm a cukrot, mint ördög a tömjént, és nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, és mit iszom, mert sokáig akarok egészséges és fiatal(-os) maradni!!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük