Egyetlen cél vezérel, hogy segítsek!!

Szerző: orosz Közzétéve:

Sziasztok Kedveskék 😊

Mondjam, vagy Ne mondjam???

Azon tűnődtem ma reggel, miközben készítettem a napi zöldturmixot a családnak, hogy bár van egy gondolat a fejemben, napok ..talán hetek óta, de azt Mondjam-e, vagy Ne mondjam Nektek??
Nagy dilemma tud lenni egy olyan dolog, amivel szinte biztosra „betöröd” néhány ember „fejét”, mert sokan, elsőre nem a segítő szándékot nézik, hanem a rosszindulatot keresik, de ahhoz, hogy nyugodt szívvel tudj lefeküdni este, igenis ki kell mondod…most én vagyok ezzel így..

Ma eldöntöttem, hogy elmondom, bár Nem leszek vele túl népszerű, mégis úgy gondolom, hogy ezzel segíthetek a legtöbbet, számolva a várható negatív kommentekkel. De bízom benne, hogy az Értékét veszitek ki, nem pedig a negatívumot. Ha csupán két embernek segítek ezzel a nézőponttal, akkor Már megérte… és megragadva az alkalmat gyorsan ki is jelentem: egyetlen cél vezérel, hogy segítsek!! Nem szeretnék senkit megbántani, ne vegyétek személyeskedésnek.lássuk: A csoport létrehozásával nem csupán az eladás a célom, hisz nem tudunk mindenkit kiszolgálni, nem egy multi vagyunk, nem tartósítjuk a növényeinket, és nem tömeges a termelésünk, de akinek tudunk, segítünk hozzájutni a vegyszermentes levelekhez. Kihangsúlyozom, nem azért írom e szavakat most neked, hogy azonnal rendelj tőlem!

Azért írom, hogy Tudd, Fontos számomra az egészséged! A csoport arra is hivatott, hogy felhívja a figyelmet, a zöld növények leveleinek erejére, gondoljátok csak el, régen mivel gyógyítottak kizárólag az öregek? Gyógynövényekkel..A Zöld levelek is gyógynövények, hisz tele vannak hatóanyagokkal, képesek kezelni és megelőzni betegségeket. Ezért is szoktam bemutatni Nektek a növényeket, hogy lássátok, ezek a növények Értéket képviselnek.Sokan kértitek ki a tanácsomat, próbálok segíteni nektek, ezt tényleg örömmel teszem, de elszomorít, hogy tudom, nagyon sok ember nem jutna el olyan stádiumba, ilyen olyan betegségekkel, ha csak egy kicsit foglalkozna vagy foglakozott volna magával, ha nem csak azt enné meg inná, ami finom.

Igenis a Zöld fogyasztása Nem opcionális dolog! A Zöldet enni kell PONT. Annyi klorofillt, antioxidánst, ásványi anyagot, enzimeket, és vitaminokat tartalmaznak, amit más nem, természetes élelemként!

Nem egy gyárban előállított mű dologról beszélünk, a zöld növény maga az élet. Nem tudok szó nélkül elmenni az mellett, amikor valaki azt mondja, h nem tud vele azonosulni, vagy nem finom, vagy nem az én műfajom stb. A betegséggel tud azonosulni? A gyógyszer már finom lesz? A fájdalom jó műfaj? Nagyon erősek ezek a szavak tudom, és nem szoktatok tőlem ilyet hallani, de higgyétek el, Jót akarok. Nekem mindegy, hogy tőlem veszed e a zöldet, vagy elmégy egy multiba (bár ezt erősen ellenzem, a vegyszeres növényekkel még több mérget viszel be, úgyhogy inkább egy biopiac, bár ott is hiánycikkek ezek a növények amiket mi termesztünk), a lényeg, hogy Kérlek kérlek kérlek Kezdj el picit odafigyelni magadra, gondolj az előtted álló évekre, csak futtasd végig….milyen életminőségben szeretnéd leélni??

Tudom, hogy nem könnyű, és Igen, van, akinek be kell erőltetni, írtam nektek, hogy nekem sem ment régen ez könnyen, de így, hogy érzem a különbséget, már bánom, hogy nem kezdtem el korábban a zöldturmix fogyasztását (lehet nem lett volna myomám, jól működött volna a pajzsmirigyem, rendben lett volna az inzulin szintem..stb).

Ezért érzem fontosnak, hogy elmondjam Nektek, van egy út, amin, ha elindultok, jobb és egészségesebb, ez által pedig boldogabb életet tudtok élni!Nem szándékom okoskodni, sem pedig bárkit megbántani, ha kicsit heves voltam, azért már most elnézést kérek, de ennek most ki kellett jönnie!

A Zöld legyen Veled!🍀

Ölelés! Most még nagyobb mint szokott!!🥰🥰🥰🥰
Mariann

ui: semmi baj azzal ha eddig másként csináltad, ne érezd magad rosszul, írj rám, segítek neked változtatni.😇🥰

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük