A zöldek tápanyagai – 2. rész

Szerző: orosz Közzétéve:

Zöld turmix hatása a szervezetre
Éhgyomorra elfogyasztva energiával tölt fel, de kiválóan alkalmas a napszak bármelyikében fogyasztani. Ha úgy érzed, kimerült vagy, vagy fáradtabb, mint kellene, nem frissességgel telik a napod, akkor ez jó megoldás lehet, hisz az energiaszinted jelentősen meg fog nőni a zöld hatására.
Csökkenti az étvágyat, stabilizálja a vércukorszintet, ezért, ha cukorbeteg vagy, ne hagyd ki az étrendedből🤓 (ez esetben a turmixodban inkább a zöld legyen a domináns, valamint olyan gyümiket válassz aminek alacsony a CH tartalma, mint pl a piros bogyósok, a meggy, de tehetsz bele avokadót, vagy uborkát is).
A tudomány már bizonyította, de a Zöldivóink visszajelzései alapján, ez valóban így van. Többen írtátok nekem, hogy mióta isszátok a turmixot, normalizálódott a vércukorszintetek. Ennek én is nagyon örülök😊
Ilyenkor, amikor kezdődik a Tavaszi fáradtság „szindróma” (ami egyébként nem más, minthogy a tél folyamán kiürültek a raktárak), töltsd fel őket, legyen meg a szervezeted számára megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem, ha ez megvan, a tavaszi fáradtságodat elfújja a szél.
Ehhez semmi más nem kell, csak idd rendszeresen a zöldturmixot!
A Zöld legyen Veled!🥬🥒🍒🥑
Ölelés🥰😘
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük