A nagyszerű könyv

Szerző: orosz Közzétéve:

Nagyon jó könyvet olvasok!
Imádom azokat a könyveket, amikben esettanulmányok vannak.
Engem most nagyon érdekel az a téma, hogyan tudom a testemből a nehézfémeket maradéktalanul eltávolítani, ugyanis nem akarom, hogy károsodjon tőlük az agyam idős koromra, azaz nem szeretnék kripli lenni😊valamint az oxidáció megállításáról szeretnék még többet tudni, mert az öregedés ezzel állítható meg…(már így is van ránc a homlokomon, meg a szemem alatt….ujujj 😁🤣🥸 )
Tudok nagyon sok adatot, nem vagyok zöldfülű, sőt, nagyon sokmindent bevezettem pár évvel ezelőtt az életembe, amikkel már harcolok az öregedés ellen.
Ezeket ha a memoárom nem csal, meg is osztottam veletek korábban többször is, de szomjazom a tudást, hogyan tudok valamit még jobban, és még hatékonyabban csinálni.
Mindenképp szellemileg friss, és fiatalos testet szeretnék idős koromban is😊
Ebben a könyvben is azt olvastam (esettanulmányokkal alátámasztva, Alzheimer-kórból gyógyult beteg), hogy ezeket mind el lehet érni egy étrenddel.
Amit ír, az egyszerű: sok antioxidánsban gazdag gyümölcs, leveles zöld, gyógy-és fűszernövény, vadon termő élelmiszer, zöldség és nagyon kevés zsír (kizárólag növényi zsír, pl avokadó, dió, magvak).
Számomra ez nem volt annyira újkeletű, de mégis volt benne egy új adat, a gyümi, és leveleszöldek mellett, a vadontermő áfonya fontossága. Nem az „utángyártott” 🧐 termelői áfonya, erre direkt kitér a könyv.
Szóval: Irány a Vadon!!
A Zöld legyen Veled!
Ölelés
Mariann😘
ui: leadtad már a rendelésedet a zöldekre, hogy Te se öregedj?

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük