A munka nem szégyellni való

Szerző: orosz Közzétéve:

A fizikai munka nem csak a testedet erősíti, hanem a jellemedet is.

Míg egy kényelmes fotelben ülve éled a mindennapjaidat, addig nem tudsz megbizonyosodni arról, hogy mire vagy képes valójában. Nem azért kell, hogy kimozdulj a komfort zónádból, mert bárkinek is meg kellene mutatnod bármit is, hanem Magad miatt. Legalábbis én így gondolom…hisz Az a lényeg, hogy Te mit gondolsz saját magadról! Nem beszélve arról az örömről és boldogságról, amit egy jól elvégzett munka után érez az ember. Engem kicsi koromtól munkára neveltek, amiért hálás is vagyok édesanyámnak, mert így soha nem ijedtem meg semmilyen munkától az életben… jóóó, ez nem teljesen igaz, az egyik képen fogjátok látni, nem túl őszinte a mosolyom, de leküzdöttem a félelmemet, és tudtam a létrán dolgozni, pedig eddig egy hokedlin is remegett a lábam😊

Szóval a munka nem szégyellni való, mint látjátok, én sem teszem, sőt büszke vagyok az egész családomra, beleértve: testvéremre és családjára, az unokatesóimra, mert derekasan helyt álltak, és kitartottak.. de legfőképp a Szakit kell kiemelnem, mert rettentő teherbírással, szakmai tudással és precizitással vitte végig édesanyám tető cseréjét, mindezt őszinte önzetlen segítségből.

Köszönjük Neki!

Akkor látod meg a határaidat, ha elkezded őket feszegetni. és hogy miért írtam le ezeket? mert volt egy posztom, a kezdésről, amikor lebontottuk a tetőt a vihar miatt, gondoltam elújságolom, hogy készen lett!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük