A hosszú élet titka

Szerző: orosz Közzétéve:

Sokan kutatták már, hogy mi a Hosszú élet Titka. Bármire is jöttek rá eddig, én még mindig azt mondom, hogy a Hosszú élet, még mindig Inkább Ritka 😆😁😄.
És hogy miért? mert bármire is jutottak eddig a tudósok, vagy nem tették megfelelően közzé a kutatások eredményeit (úgy elmondva, hogy Juli néni is megértse, hogy akkor pontosan mit is kell csinálnia) azaz, hogy az emberek tudják használni azt az adatot, vagy csak egyszerűen nincs meg az emberekben a hajlandóság arra, hogy alkalmazzák a megszerzett tudást.
Sokan, még túl fiatalnak gondolják magukat ahhoz, hogy bármit kezdjenek az öregedéssel, mint ahogy a mondás tartja: „Hej, ráérünk arra még”, és van a másik véglet, amikor meg már azt gondolják, hogy túl késő bármit tenni.
Talán, aki még hajlik a tenni akarásra, és vágyja a változást, az az Én korosztályom, a 40+ -osak tábora, akik már szembesülnek a tükör által visszaadott képen lévő változásokkal, és a tipikus „előtte-utána” képekből (tudjátok, azok a képek, amin az előtte képeken rosszabbul fest valaki, mint az utánin, azaz a különbségeket mutatja a két kép között az utóbbi előnyére), most az „előtte” sokkal áhítottabb lenne. Szeretne visszacsalni legalább 10-15 évet😊
Nem vagyok kivétel, nekem sem mindig tetszik, amit látok a tükörben, megkockáztatom, hogy én sem teszek meg mindent, ezért most egy közös programra hívlak Titeket:
a közeljövőben vegyük sorra az öregedés késleltető eszközeit, és kezdjük el bevezetni az életünkbe, kortól és nemtől függetlenül.
Mit szóltok hozzá?
Kezdem majd azzal, amit én már sikeresen alkalmazok!
A Zöld legyen Veled!
Ölelés Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük