A fiatalság megtartása II.

Szerző: orosz Közzétéve:

Tegnap megtudtuk, hogy mennyire fontos, a szabadgyökök károsító hatása elleni védekezés: ha fiatalos akarsz maradni, a megfelelő táplálékokra igenis oda kell figyelned, ha nem is váltasz életmódot, de a napi étkezéseidből legalább 1-2 alkalommal be kell vidd az antioxidánsok tömkelegét. Én a zöldturmixot javaslom, mivel ez a legegyszerűbb módja ennyi zöld levél (ugyanis ők vannak tele antioxidánsokkal) beviteléhez. Amúgy tutti nem rágcsálnék el egy marék zöld levelet, legfőképp minden nap nem. Soha életemben nem ettem elég zöldséget, zöld leveleseket pedig abszolút nem.
Most térjünk át a bőrünk fiatalon tartására.
A szabadgyökök a bőr sejtjeit is roncsolják, ezáltal (is) veszíti bőrünk a rugalmasságot, mindemellett 30-35 éves kortól kezdve a bőrsejtek megújulása fokozatosan lassul, ennek következtében a bőr egyre vékonyodik. Az elvékonyodott bőr egyre kevesebb „jó kollagént” tartalmaz, és mivel a kollagén felelős a bőr vízkötő-képességéért, mindennek következtében száraz, táskásodó, elvékonyodó bőr jön létre. Leegyszerűsítve azt is mondhatnánk, hogy a ráncok a kollagénmennyiség csökkenése következtében alakulnak ki, a száraz, rugalmatlan tapintat pedig újfent a szabadgyököknek (is) köszönhető.
A Zöldturmixodba, ha teszel kollagént, akkor két legyet tudsz ütni egy csapásra: tudniillik megtörténik a kollagén pótlása, és a szabadgyökök elleni védelem is!
A kulcs a rendszerességben rejlik, tedd szokássá a zöldturmix fogyasztását, hogy a mindennapi életed rutinjává váljon!
Néha én is elengedem magam, de amikor belenézek a tükörbe, és látom a ráncos képemet, akkor visszazökkenek a valóságba, és újra felveszem a kesztyűt!
Tedd ezt Te is!
A Zöld legyen Veled!
Ölelés💚💚💚
Mariann

Kategóriák: BLOG

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük