Blog

Zöldivónk írása – inspiráció

Fogadjátok szeretettel Szombati Andrea, kedves Zöldivónk írását, amit tegnap írt hozzászólásként egy poszthoz.

Úgy éreztem inspiráló hatása lehet számotokra:”Sziasztok! Én decemberben ismertem meg Mariannt, és azóta ez volt az 5.-dik csomagom a héten. Több eü. problémám is van, de főleg a helytelen táplálkozás miatti magas cukor volt a döntésem oka, hogy kipróbálom ezt is, mivel gyógyszereken nem szeretnék élni. Nagyon kevés zöldséget fogyasztottam eddig a “normál” (?) étkezéseimmel. Méregetem a cukromat mindig, és most, két napja vettem észre, hogy kezd normalizálódni. Az éhgyomri még magas, bár az is ment lejjebb, de az étkezés utáni az döbbenet, pedig ma nokedlit készített a férjem, és abból is ettem ebédre. Ma az ebéd után 90 perces cukrom látható a képen. (5,5 volt előtte) Majdnem túl ittam magam 😜Mondjuk nem is lesz elég most szerdáig, annyi finomság volt benne, hogy csak tömtem a turmixba 😁

Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam Mariannra! 😇🙏❤ ( az óra és dátum nincs beállítva, nem tudom, hogy kell, de a mérés mai, remélem senki nem kételkedik 😄)”A Zöld legyen Veled (IS)!!! 🍃🥬Ölellek😘Mariann

A fotót is Andrea készítette🥰🥰🥰

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük