Blog

Na látjátok? Nekem is van mit tanulnom…

Minap egy kedves Zöldivónk azt írta nekem, hogy a Zöldturmixához szokott rakni kendermaglisztet, a gyömbér, kurkuma, citrom, és feketebors mellé. Nagyon különlegesnek találtam, ezért megnéztem, mit is Tud a kendermag 😊(a többi összetevőt én is szoktam használni, de ezt a kombót még soha…😊)

Annyira jó dolgot találtam róla, hogy gondoltam megosztom Veletek is:

A kendermag az ALA (alfa-linolénsav rövidítve ALA, egy vitaminszerű vegyület, mely rendkívül hatékony antioxidáns, és gyulladáscsökkentő….., ezt most nagyon röviden jellemeztem😊), egyik leggazdagabb forrása.

Növényi sztreolokat is tartalmaz, amely segít csökkenteni a vér koleszterinszintjét és a szívroham kockázatát.

Ezeken felül a kendermag kiváló E-vitamin-forrás (ez a vitamin megszilárdítja az immunrendszert, és segít az erek és a bőr egészségének megőrzésében.

Magnéziumtartalma erősíti a szívet és a csontokat.

Na látjátok? nekem is van mit tanulnom, szeretem, ha megosztjátok a tudásotokat és a tapasztalataitokat, mert ezzel tudunk segíteni egymásnak.

A Zöld legyen Veled!🥰🥰🥰

Ölelés🙂😘🥬🍃
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük