Blog

Mikor egy ápolónő nekiáll kertészkedni

Igen, igen, a kép aranyos, meg félig-meddig igaz rám is, hisz nővér (-ke) vagyok (és nem hiába mondtam mindig, hogy én csak egy „mezei nővérke vagyok”, – most jóó nem a mezőn, de majdnem ott végülis Az lettem ) növénytermesztő kisiparos mezei nővérke. (ez nagyon tetszik nekem )

Már csak az infúziós szerelék hiányzik a technológiánkból

Végülis, ahogy erre a képre ránéztem, arra gondoltam, hogy a Zölddel bevitt Életerő, pont annyira Életmentő, mint ha Te kapnál, igazi infúziós oldatot.

Így a tanácsom:

Ha Iszod, Idd tovább!

Ha gondolkodsz rajta, hogy el kellene kezdeni, Kezd el!

Nincs helye hezitálásnak, vagy feladásnak! Ez ne legyen Opció az életedben, Igenis ennyit tegyél meg magadért.

Ér ennyit az egészséged!

A Zöld legyen Veled!

Ölelés
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük