Blog

Miért iszom zöldturmixot?

Hogy miért iszom a zöldturmixot minden nap? Mert feltölt energiával, és Duracell leszek tőle💪💪💪Mert megadja a megfelelő rostot a testemnek🍃🍃🍃🍃Mert tudom, hogy ezzel folyamatosan lúgosítom a szervezetemet (emlékezz Otto Warburg felfedezésére, melyre Nobel díjat is kapott)💃💃💃Mert megelőzöm a betegségek kialakulását,Mert ezzel biztosítom a vitaminokat és nyomelemeket,🍏🍎🍇🍌🥬Mert Nem engedi, hogy elhízzak (2 étkezés helyett iszom), 40 felett már igencsak nagy figyelmet igényel, hogy ne engedjünk a hormon-szint megváltozása, és az anyagcsere lelassulása miatt felszaporodni készülő kilóknak 🤏🤏🤏🤏és mert nagyon szeretem, Isteni íze van, főleg ahogy a gyerekek készítik el, valahogy az mindig finomabb és sokkal-sokkal jobban is esik 😁😁😁A Zöld legyen Veled!🥬Ölelés 😍😘🥰Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük