Blog

Újévi fogadalom

Te tettél újévi fogadalmat?

Én nem szoktam, és meg is mondom, hogy miért. Gondold csak végig…minden fogadalom egy Döntés, valami mellett vagy ellen. Ugyanilyen döntéseket hozol minden nap, csak éppen nem annyira tudatosan teszed, mint újévkor. Minden nap el-Döntöd, milyen ruhát veszel fel, vagy mikor és mivel menj dolgozni, mit vegyél a boltban, mit ebédelj, milyen kávét igyál, milyen filmet nézz meg a moziban, és még sorolhatnám….egyszóval döntések sorát hozod meg minden nap. És nem elég, hogy egyszer eldöntöd (pl fehér színűre fested a nappalit), mert vannak olyan dolgok, amiket következetesen, minden nap el kell döntened. Ilyen pl az is, amikor azt döntöd el, hogy egészségesebben élsz, és odafigyelsz arra, hogy a tested rendben legyen. Ezt sem elég, 1x eldönteni, MINDEN NAP eldöntöm én is, hogy kimegyek a konyhába, megcsinálom a zöldturmixomat, és megiszom, ezzel segítve a testemnek, hogy egészséges legyen. Én így vállalok felelősséget magamért, így előzöm meg a betegségeket, hogy sokáig, és egészségesen éljek (szeretném látni még a dédunokáimat is). Ha csak egyszer döntöttem volna el, mondjuk újévkor, hát már biztos nem innám. Tudod miért? -mert mindig van fontos(-abbnak tűnő) dolog, ami miatt más lenne prioritásban, a zöldet egész egyszerűen, szépen lassan elhagytam volna. Aztán amikor eljön megint az újév, akkor megint eldönteném, hogy Jó, most már tényleg teszek valamit magamért, és játszanám ezt mindaddig, amíg össze nem szedek valami kórságot. Na akkor már biztosan késő lenne a megelőzéssel foglalkozni. Ezért mondom nektek, Én nem teszek újévi fogadalmat! Én pl minden nap meghozom a döntést, hogy iszom a zöldturmixot, az év 365 napján….mert biztosra megyek😊Hozd meg Te is Mindennap a döntésedet, és igyál zöldturmixot!

Ennek jegyében: A Zöld legyen Veled!

Ölelés

Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük