Blog

Boldog Új Évet!

Ebben az évben, még megiszom az utolsó pohár zöldturmixomat, aztán pezsgőspohárra cserélek!

De most még megragadom az alkalmat, és leírok pár gondolatot Nektek: Köszönöm, hogy Velünk vagytok!Köszönöm, hogy a bizalmatokba fogadtok, és megosztjátok Velem a problémáitokat, és továbbra is ígérem, hogy mindig legjobb tudásomhoz mérten segítelek Titeket!Köszönöm, hogy tesztek Magatokért azzal, hogy fogyasztjátok a zöldet! ..és hogy nem adjátok fel, mert tudjátok, hogy ezzel egészségesebb jövőtök lesz!Szívem teljes szeretetével kívánok Minden csoporttagnak, és szeretteiknek Álmokban, Boldogságban, Egészségben, Ölelésben, és Szeretetben gazdag Új esztendőt.

Áldás és Békesség Mindnyájunknak!

A Zöld legyen Veled! /Jövőre is😍😍😍Ölelés Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük