Blog

Miért fogyasszunk zöldeket?

Hányszor hallottad már, hogy egyél sok zöldséget/ zöld leveleket és gyümölcsöt?

Gondolom jó pár alkalommal😊 De tudod miért van erre szükséged? Érintőlegesen pár adat:Az immunrendszerünk sokféle betegség ellen tud védekezni, ehhez azonban úgynevezett védőanyagokra, például vitaminokra van szüksége. Szervezetünk fejlődéséhez és fenntartásához percenként közel 100 millió sejtet kell pótolnia. Ebben segít az ásványi anyagok serege. Az élelmiszerek közül a vitaminok és az ásványi anyagok legbőségesebben a zöld levelekben, zöldségekben és a gyümölcsökben fordulnak elő. A legtöbb vitamint és ásványi anyagot az imént felsoroltak tartalmazzák, valamint tele vannak rostokkal. A rostoknak nagyon fontos feladatuk van, a bélrendszerben megkötnek és “kisöpörnek” sokféle káros anyagot a szervezetből. A zöldekben lévő színes vegyületek az antioxidánsok, amelyek megvédik a sejteket a környezet káros hatásaitól. Íz- és illatanyagaik az emésztőnedvek termelését serkentik, ezáltal megkönnyítik az emésztést. Jelentős víztartalmuk pedig a szervezet folyadékháztartásának egyensúlyát segíti. Tehát amellett, hogy varázslatosan változatosak és finomak, nagyban hozzájárulnak az egészségünk megőrzéséhez. Szóval a répa nemcsak azért kell, mert könnyebb fütyülni tőle, a zöld levelekből készült turmix pedig nem kizárólag a fogyókúrázóké, hanem a sportolóké is. Ha zöldturmixot készítesz, azzal egyszerre tudod bevinni a zöld leveleket, gyümölcsöket, és folyadékot is.Ha sok energiára van szükséged, akkor mindenképp idd a turmixot napi rendszerességgel!

A Zöld legyen Veled!🍃🍃🍃Ölelés🥰🥰🥰Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük