Blog

A kertészet télen

Rég jelentkeztem be a kertészetből, így már biztos kíváncsiak vagytok, hogy ilyen hidegben, mi történik egy fóliában vagy üvegházban.

Mivel ezek a fóliák óriásiak (amit a képek nem adnak vissza, meg persze fotóművész sem vagyok, így elég bénára sikerülnek, de értékeljétek a szándékot), nagyon nehéz megfelelő hőmérsékletet tartani, amiben a növények még jól érzik magukat. Ez nem éppen egyszerű dolog, a nagy légtér miatt, hisz a meleg felfelé száll.. ezért is készítettünk a növények fölé, egy melegítő mini sátrat, amik élőben tök cukik. Nos, csak akartam mutatni, hogy az élet ilyenkor sem áll meg, dolgozni kell, akár hideg van, akár meleg😊a növények szeretik a gondoskodást!

A Zöld legyen Veled!🥰🥰🥰Ölelés😘😘Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük