Blog

Ünnepi kiszállítás

Újabb fontos információm van az ünnepi kiszállításokkal kapcsolatban.

Jövőhéten, egy újabb nappal korábban, azaz már hétfőn (20.-án) fogjuk szedni, és csomagolni a zöldeket (ugyancsak az ünnep miatti kaotikus kiszállítás miatt). Ha minden gördülékenyen megy, akkor már másnap meg fogjátok kapni a csomagotokat. Ez abban is érint Titeket (a kiszállítási időponton kívül), hogy csak azoknak fogom tudni küldeni a csomagot, akinek az utalása holnap (péntek 17.-e) megérkezik. Mármint akivel meg volt beszélve:) sajnos a határaink folyamatos feszegetése miatt csak az előre egyeztetett rendeléseket tudom biztosítani.

A Zöld legyen Veled!Szeretettel 🥰Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük