Blog

Fontos változás!!

Ezen a héten már várhatóan szerdán meg fogjátok kapni a zöld csomagotokat, persze ha GLS is így gondolja🤓😂😅 Egy nappal Korábban, azaz ma szedtük le és adjuk át a GLS-nek, a zöld leveleket, hogy biztosan meg tudjátok kapni.

A futárszolgálat nagyon leterhelt ezekben a hetekben, így kénytelen voltam módosítani, hogy ne ragadjon be a csomag hétvégére. Kérlek egyeztessetek a GLS-el, az SMS-ben kapott számom, ha nem felel meg az időpont❣️ugyanis tudtok módosítani🥬🥰

A zöld legyen Veled

Ölelés
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük