Blog

Miért jó az avokádó?

Ha avokadót adunk a turmixunkhoz, lágy krémességet érhetünk el vele, és egyúttal nagyon jót teszünk a bélrendszerünkkel. Egyetlen avokádóban 25gr egészséges zsír található, amelynek több mint a fele zsírsav. Ez a zsírfajta segíti a hasnyálmirigy működését, és javítja a karotinok felszívódását a belekben, a karotint pedig a szervezetünk A-vitaminná alakítja, amely gyógyítja és megőrzi a bélrendszer belső falának épségét ( az A-vitaminnak egyéb más szerepe is van, amire most nem térek ki).

Az avokadó egyébként teljesen jó salikba is, én összevágom kisebb kockákra, hozzá zöld leveleket tépkedek, rakok hozzá paprikát, paradicsomot, uborkát, fűszerezem sóval borssal, rá egy kis Olivaolaj, és egy fél citrom leve. Nagyon egészséges, nem beszélve arról, hogy tutti gyors kaja..

A Zöld legyen Veled!🍃🥬🍐

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük