Blog

Ünnepi szállítás

Az előfizetőim figyelmébe szeretném szívből ajánlani, hogy olvassa el, és ha kérdés támad, írjon bátran:

A karácsony hetében elég kaotikus a GLS, így valószínű akkor már a hét elején fogom küldeni a csomagokat, ha egyáltalán fogja vállalni a futárszolgálat a kiszállítást.

Eddig ugyanis dec. 17.-e után már nem vettek fel rendelést😅azért szólok előre mert ott, azon a héten lehet egy kis zűrzavar ez miatt🥶 még az is előfordulhat, hogy hiába feladnám a zöldet, nem viszik ki csak karácsony után. De az lenne a legjobb ha titeket kérnélek meg, hogy segítsetek a döntésben, küldjem, vagy ne a karácsonyi héten ( persze ha nem utasít el csípőből a GLS🥶😅😂)

Ölelés
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük