Blog

Kertészetünk növényei

Megszokhattátok, hogy csupa olyan növényt mutatok be Nektek, amik mind-mind szuperélelmiszernek számítanak, ez nem csoda, hisz EZÉRT termesztjük KIZÁRÓLAG EZEKET a növényeket!

Nem a véletlen műve, hogy milyen magokat vetettünk ám a földbe😊, nem csak úgy beleszóródtak, nem-nem, és nem is a szél fújta oda😊.

Ezt a folyamatot, egy gondos kutató munka előzte meg, mégpedig azért, hogy a lehető legszuperebb turmixalapanyagokat tudjuk megtermelni, amik valóban magas hatóanyagtartalmúak, és erős antioxidánsak. Ezek a növények kiegészítik egymást, ezért nagyon gondosan vannak összeválogatva hétről hétre.

A növények valamelyest szezonálisan is változnak, annak ellenére, hogy üvegházban és fóliasátrakban dolgozunk. Ez azért van, mert nem minden növény bírja a szélsőségeket, erre nagyon oda kell figyelnünk.

Plusz ahhoz, hogy tudjunk folyamatosan változtatni a csomagokon, nem minden növényt termelünk azonos időben.

Így most a fotón, csak felsorolásszerűen láthatjátok, hogy milyen növényekkel dolgoztunk ebben az évben.

(a csomagokat mi állítjuk össze, az egész országban „mindenki” tökéletesen egyforma egységcsomagot kap – kivéve a hisztamin érzékenységben szenvedők)

A Zöld legyen Veled!🥦🥬🍎🍏🍐

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük