Blog

A mi Világbajnokunk!

Ez a poszt, most nem a zöldről szól!

A büszkeség beszél belőlem!

Pár héttel ezelőtt mutattam be nektek, a barátunkat, Fekete Miklóst, aki akkor Európa-bajnok lett erőemelésben.

Káprázatos teljesítményt nyújtott, de nem gondoltam, hogy még az idén, ezt űberelni fogja!

De megtette!!

A Fekete Miklós Erőemelésben Világbajnok lett 40 év feletti korosztályban!!

VILÁGBAJNOK!

Tudjátok mit jelent ez?! hát persze, hogy tudjátok!! Miki az Egyetlen ember a Világon, aki képes volt ezt a kihívást teljesíteni!

Kihívás, mert ez nem annyiból áll, hogy megbirkózik -e súlyokkal, nem-nem. A súlyokkal való teljesítménye lenyűgöző, de nem csak azon múlott, hogy mindenkinél több súlyt tudott megmozgatni! Higgyétek el, ott mentálisan is győzni kell. Egy ilyen verseny (csak úgy, mint a többi), tele van feszültséggel, stresszel, látod a többieket, amint sorra döntik egymás csúcsait, folyamatosan feszítik túl a húrt, egymás idegein és a sajátjukon játszanak. Nincs egy másodperc sem, amíg lazsálhatsz, amíg kiengedheted a gőzt, amíg csak egy picit is elengedheted magad.

100%-os folyamatosan összpontosított figyelem, és fegyelem! Na ez az, amire nem képes mindenki! Higgadtan, totális magas teljesítményt nyújtani erőben, technikában, és lélekben.

Na ez a Miki! Ő mindezt kitűnően tudja egyszerre!

Miki már hon földön van, a családja körében, kívánunk neki jó pihenést a nehéz menet után!

S bár teljesítményét mindig felül múlja a szerénysége, mert ő soha nem dicsekszik, ezért muszáj vagyok én hirdetni a nagyságát.

Legyetek rá mindannyian büszkék, mert Magyar zászló alatt állt a dobogón!

A zöld legyen Veled!🥬🥬🥬

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük