Blog

3 napos léböjt

3 napos léböjtöt kezdtem, mivel a múltkor nem tudtam befejezni a 10 naposat.

Annyira elfogytam 7 nap után, hogy abba kellett hagynom.

Imádom a léböjtöt, csak már nem volt honnan fogynom, így inkább tartottam kis szünetet. Csont és bőr sem szeretnék lenni. 😎🤣😁Most hellyel közel összeszedtem magam, visszajött 2 kiló, így betettem egy szezonközi rövid kis kúrát. Ez a súlyomat nem fogja bántani, de a közérzetemnek és energiaszintemnek mindenképpen jót tesz. Nem mintha rossz lenne a közérzetem, inkább azt mondom, a lelkemnek esik jól a tisztulás érzése.

A ma reggeli turmixom zöld volt, mentával, fodroskellel, és petrezselyem levéllel készült, az ebédem pedig céklás turmix, ugyanazon zöldekkel, csak frissen készült céklalevet tettem bele, amit Pityu papó készített nekem kint a kertészetben.

A férjem viccesnek találta, hogy mindenhova a levemmel járkálok, ezt meg is örökítette, most megosztom veletek is😊

A Zöld legyen Veled!🥬🥬

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük