Blog

Bort iszok és vizet prédikálok……

Ezt a képet csak azért készítettem ma, mert képzeljétek azt kaptam meg, hogy azért nincs teljes alakos képem, mert bort iszok és vizet prédikálok🥺🥺, biztosan nagy hasam van stb csak takargatom..

Eddig sem az volt a célom, hogy magam futassam, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele, hogy milyen képet teszek ki. Mindig a lényegre koncentráltam, hogy Értéket adjak Nektek, azaz megfelelő tudást, hogy hogyan tudod egészségesebbé tenni a tested! Nekem annál több nem kell, amikor kapom a visszajelzéseteket, hogy megváltozott az életetek mióta isszátok a zöldet…megszűnt ez a panasz vagy az a panasz..

A célom, még mindig, hogy segítsek az embereknek és ha most ezzel segítek, hogy megmutatom, hogy 45 évesen is lehet valaki fitt és egészséges, akkor legyen. Nem profi fotó, látszik, hogy nem szoktam magam fényképezgetni, a telefonomban is csak a családom tagjairól vannak képek, így rögtönöznöm kellett.

Szóval, hogy érnek e valamit, hogy iszom a zöldeket?
Döntsétek el Ti!

A Zöld legyen Veled!🥬🥬🥬

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük