Blog

Uborkás Zöldturmix

Ne feledkezzünk meg a zöldekről!!

Nagyon fontos, hogy ne csak nyáron jussunk hozzá, a zöldturmixban található felbecsülhetetlen értékű hatóanyagokhoz!!

Nem szabad lemondani az egészségről, és a betegségek megelőzéséről, csak azért, mert a kertünk már kiürült. Korlátozott számban ugyan (de ne aggódj, mert folyamatosan növeljük a kertészet nagyságát, hogy minél többőtöket tudjunk kiszolgálni), egész évben tudjuk biztosítani számodra a friss zöld leveleket.

Itt hagyok neked egy receptet, ha gondolod próbáld ki:
150 gr kígyóuborka
½ rózsaszín húsú grépfrút
2 kiwi
2 db zeller szár
1 tk macapor
3 dl víz
Turmixold a szokásos módon homogén állagúra, ha szeretnél, tört jeget tehetsz alá a tálalásnál!

A zöld legyen Veled!🥬🍎🥒

Ölelés🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük