Blog

Készítsd fel a tested a hidegre!

Az időjárás legalább olyan szeszélyes, mint a kedélyállapotunk. Nekem legalábbis azonnal jobb a kedvem, ha jó az idő..és kevésbé az, ha esik vagy fúj a szél.. külön-külön sem szeretem, de ha kombóban jön..azt kifejezetten nem. Vagy csak erre fogom, közben meg klimaxolok 😂😁🤣 ki tudja.. na ez csak poén volt, mert mióta az eszemet tudom, csak a melegért vagyok oda..lehet túl sokat fagyoskodtam régen, és ezért érzek így ..de az is lehet, hogy klimaxoltam eddigi egész életemben 😁😁😁🤣na de megint nagyon eltértem attól, amit mondani szeretnék bocsi..

Nos: fel kel készíteni a testünket a megváltozott körülményekre. Érdemes tehát felfrissíteni, és megtisztítani a tél előtt, hogy maradéktalanul tudja a feladatait ellátni kívül-belül. Ezért a diéta vagy böjt mellett a bőrápolásra is jó, ha hangsúlyt fektetünk.

A méregtelenítésről már sokat írtam (én is megcsináltam a szezonálisan aktuális léböjtömet az ősz kezdetén). Ha már Te is túl vagy a méregtelenítő kúrádon, akkor már csak a külső renoválást kell megejteni így a hideg beállta előtt. Hogy miért? mert a test legnagyobb szerve a bőr, és akár hiszed, akár nem, rendkívül fontos feladatokat lát el (véd a mechanikai sérülésekkel szemben; immunológiai védelmet ad; hőszabályozásban;- fényvédelemben játszik szerepet; felszívás, energiatermelés, raktározás, kiválasztás; és érző szerepe van, hogy csak egy párat említsek).

Tehát, fontos kellő figyelmet szentelni a bőrünknek is. A megfelelő hidratáló készítmények, házi pakolások felvitele előtt azonban érdemes átfogó tisztítást végezni. A szennyeződéseket mindenképpen el kell távolítanunk, majd a radírozásról sem szabad megfeledkezni, hiszen az elhalt hámsejteket így tudjuk eltávolítani.

Én a kávés testradírra esküszöm, de a lényeg, hogy valamilyen természetes bőrradírt használj, majd hidratálj…ne csak kívül, belül is..igyál sok folyadékot, ami lehet víz, citromos víz, gyógyteák, és ne feledkezz meg a napi zöldturmix adagodról sem!

Ha megvagy a teljes bőrradírral, és hidratálással, rakj az arcodra egy jó pakolást, 1-1 szelet ubit a szemedre, és lazázz!!

Jó pihenést Neked😍

A Zöld legyen Veled!🥦🥬🥒

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük