Blog

“Itt van az ősz, itt van újra..”

De nem folytatom, mert igazából nem szeretem..(a verset igen..az őszt nem). Jönnek a hurutos betegségek, megfázások, esős hideg idők, amiket kifejezetten nem kedvelek.

Most kivételesen nem a zöldről írok nektek, de csak mert fontosnak tartom azt is, hogy a zöld kiegészítéseként teljes pajzsot adjunk a testünknek. Az immunrendszerünket legyőzhetetlené kell tennünk..

Mindig problémám volt a vitaminok, vagy gyógyszerek bevételével, mert nem bírtam lenyelni őket. Megakadt a torkomon, vagy forgattam a számban, mert a szándék bennem volt, de az égre nem tudtam lenyelni. Folyton mondogattam a férjemnek, hogy nem lenne nekem bajom a vitaminokkal, ha meg tudnám inni. Szerintem sokan vagytok így. De rajtunk kívül, még az idősebbek, a nyelési nehezítettségben szenvedők, és a gyerekek fogják értékelni, hogy végre piacra került a legújabb multivitamin, ami por formában könnyedén fogyasztható, csak feloldod vízben, és ihatod is.

Normális esetben, ha rendben van az immunrendszerünk, akkor nem kell aggódnunk, hogy összeszedünk valami betegséget. Épp ezért, az immunrendszer erősítésére kell koncentrálunk. Én nem vagyok egyébként beteges, de már több éve iszom a zöldet, így fel van töltve a testem. Mindezek ellenére fogom inni ezt a vitamint, mert én is öregszem, és hát ki tudja..

A Zöld legyen Veled!🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük