Blog

A zöld neked is segíthet

Évike sógornőm is elkezdte inni a zöldet, a bátyámmal együtt. A bátyám évek óta küzd refluxszal.

2 évvel ezelőtt, már egyszer rendbejött a zöldturmixtól, majd egy évig semmi panasza nem volt, aztán elmaradtak a zöldek, ő pedig sajnos visszaesett, és újra jött a szenvedés. Most hál’Istennek megint elkezdték inni, és bízom benne, hogy újra, hamar rendbe jön tőle, és nem hagyják abba💪😁🥰

Nagyon büszke vagyok rájuk! Szeretem, hogy tesznek az egészségükért, nem beszélve arról, hogy jó példát mutatnak a keresztgyermekeimnek, Patriknak, és Grétának, a csodálatos gyermekeiknek!😍

Szeretlek titeket, nagyon hálás vagyok Nektek amiért Vagytok, és amiért mindig számíthatok rátok!!

A Zöld legyen Veletek!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann!

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük