Blog

Szánj magadra egy kis időt Te is!

Gondolom amit most mondok (jó tudom, írok..) neked, azzal többé kevésbe egyet fogsz érteni! Hogy honnan tudom? Mert én is egy vagyok közületek, ugyanazokkal a gondokkal, örömökkel, kihívásokkal küzdök nap mint nap, mint Te!

Reggel a legkisebbel rohanás az oviba, aztán munka, újra ovi, aztán még munka, és délután kezdődik a második műszak. Ezt biztosan nem kell bemutatnom, szerintem kevés az a Nő, aki olvasással, sorozat nézéssel vagy horgolással (majdnem horkolást írtam😊 ) tölti a délutánt. Helyette mosás, főzés, bevásárlás, takarítás stb és ami a legfontosabb, játék a gyerekekkel, nekem jelen esetben már „csak” Bellával, mert a két nagylány nem játékra, hanem beszélgetésekre vágyik.. szóval ma este Bellával kartondobozból babaházat készítettünk, bele ágyikót, és polcot, majd belefektettük a babákat, ezután pedig kertet is gyártottunk, ahol a szabadban tudnak játszani..

Ismerős a helyzet? az ugye? de az is lehet, hogy még ezek előtt állsz, vagy már túl vagy rajta, de szinte minden nőnek így telnek a napjai.. és kérdezem én, mikor van időd magadra? Én például arra mindig szorítok időt, hogy Veletek foglalkozzak. Bella elaludt, így most van kis időm, hogy ezt a pár gondolatot leírjam.. és még arra is lesz időm, hogy előkészítsem a holnapi turmixomat, mert a reggeli rohanásban csak bepakolok mindent a turmixba, és kész is..vihetem magammal. mert a napi rutin ide vagy oda, oda kell figyelnem magamra, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból, mert egy nő nem lehet beteg, sem fáradt, sem nyúzott.

Úgyhogy megyek, feldarabolom a gyümiket, és előkészítsem a zöldemet, amit zárható dobozban bepakolok a hűtőbe, hogy holnap is fitt, és energikus legyek!!

Szánj magadra ennyi időt Te is, mert ha Te nem törődsz magaddal akkor ki fog!

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés 🥰🥰🥰
Mariann

ui: a képen édesanyám, és a nővére látható, aki a második anyukám! Bellát már ismeritek🥰 nagyon szeretem őket😍🥰

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük