Blog

Egy kis tiszta víz a pohárban

Egy kis tiszta víz a pohárban: lúgos vs savas test, avagy, ha normális a pH, mert ugye annak kell lennie, akkor, hogy a túróban tudsz elsavasodni? -és ettől megbetegedni?

A test képes helyreállítani saját pH értékét, de egy bizonyos áron. A szervezet minden szövete és folyadéka lúgos, kivéve a gyomrot. A vér kivételével a test minden rendszere széles pH-tartományban mozog, vagyis képesek egyrészt fenntartani a vér pH-értékét, amely egy igen szűk tartományban, 7,35 és 7,45 között a legjobb. Ám ha a rendszer túl savas, a vér a lúgos alkotó elemeket onnan veszi el, ahonnan tudja.

Tehát, képes a szervezet önállóan helyreállítani pH-értékét, ám ezt más rendszerek kárára teszi a testben, amely egyéb egészségügyi problémák kialakulásához vezet. Ez nem 1-2 nap, és nem látványos, de olvasd el a posztomat a tünetekről, találsz benne rád illőt? Helyben vagyunk!

A savas szervezet nem egészséges – olyan környezetet hoz létre, ahol a betegségek, a baktériumok és a gombák könnyen elszaporodnak!

Amikor a szervezet túlságosan savas, a test a létfontosságú szervekből, csontokból szerez ásványi anyagokat, a sav semlegesítése és eltávolítása érdekében. Így a tartalékaink, mint például a kalcium, nátrium, kálium és magnézium veszélyesen alacsony szintet érhetnek el, olyan károsodást okozva, mely akár éveken át észrevétlen marad – míg el nem ér egy egészségtelen állapotot.

Most lehet azt gondolod, hogy a holnap baja nem a ma problémája, ezért húzod az időd, mint mama a rétest. Hidd el, hálás leszel magadnak, ha még Ma elkezded beépíteni a lúgos ételeket az étrendedbe, és nem hagyod, hogy 40 éves korodra jöjjenek a betegségek, amiket egyébként a kornak tulajdonítanak, pedig semmi köze hozzá. Ez egy folyamat, ami kb ennyi idős korra érik be!!

Ne csak gondolkodj rajta, cselekedj!

Én 45 éves leszek jövőhéten!! 45!! ..nincsenek panaszaim..és Neked?

A Zöld legyen Veled!🍀🍀🍀

Ölelés🥰🥰🥰
Mariann

2021 május végétől, én segítek nektek a zöld turmixhoz szükséges zöld levelek rendelésében (megsúgom aktívan részt veszek a kertészeti munkákban is, a zöld leszedésében, valamint csomagolásában), és a kiszállítás lebonyolításában.
Most pedig, hogy miért is csinálom: ha még nem ismernél: 23 évet dolgoztam a megyei kórházban, láttam az "árnyoldalát" az életnek. Sokat gondolkodtam, hogyan lehetne segíteni, mielőtt megtörténik a baj..tudod, mielőtt ott kötsz ki, hogy beteg vagy, legyengült, és akár magatehetetlen.. gyerekeknél ez számomra még szörnyűbb volt....imádom a gyerekeket..
Egész életemben másoknak segítettem, de sajnos csak már akkor, amikor beteg volt, amikor elérte valamilyen fájdalom, vagy szenvedés.
Most az a Célom, hogy segítsem megelőzni a bajt, hogy megmutassak egy utat, amin ha elindulsz, egészségesebb lehetsz, energikusabb, és elkerülheted a betegségek nagy részét.
Azért vagyok, hogy segítsek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük